Afbeelding
Foto:

Powerwalkclub Wassenaar loopt mee met de Ruitenburg Lansingerland Walk

Zondag 19 februari om 10:00 uur werd er verzameld op het marktterrein in Wassenaar om af te reizen naar Lansingerland, waar we om 12:00 uur aan de start verschenen. Ondanks het feit dat Manuela ons tijdens de powerwalklessen goed getraind had, werd het toch best spannend bij het zien van de andere powerwalkingclubs.

Ook werd het ineens heel duidelijk dat er daadwerkelijk voor een podiumplaats gestreden werd. Binnen twee uur moesten de powerwalkers de afstand van 11 kilometer hebben afgelegd. In speciale hesjes met ‘Powerwalkingclub Wassenaar' zodat er onderweg herkenning was, verschenen we aan de start. Toen de loop eenmaal begonnen was, werd duidelijk dat Chantal en Manuela gingen voor een podiumplek. De loop was supergezellig en alle sporters waren positief gestemd. Langs de prachtige route in de natuur stonden vele mensen, die ons geweldig hebben aangemoedigd. Bij de finish stonden Manuela en Chantal ons op te wachten. Manuela eindigde als beste van ons team; een 5e plek!

We zijn allemaal binnen de twee uur over de finish gekomen en daar werden we verrast met een prachtige medaille. Moe, trots, voldaan en vol van wandelpier gingen we huiswaarts.