Boerderij Meijendel tot de laatste stoel bezet voor het goede doel.
Boerderij Meijendel tot de laatste stoel bezet voor het goede doel. Foto:

Stamppotavond Boerderij Meijendel groot succes

Na twee winters coronaperikelen waarin de inmiddels traditionele stamppotavonden van Boerderij Meijendel voor het goede doel geen doorgang konden vinden was de boerderij vorige week vrijdag weer tot de allerlaatste stoel bezet. Dit jaar kwamen Cees Jan Bouman en Marvin Prins, eigenaren van Boerderij Meijendel, met hun fantastische ‘team Meijendel’ in actie voor een tweetal goede doelen: Hospice Wassenaar en de Stichting Strohalm Foundation die kansarme kinderen in India ondersteunt. De goede doelen mochten de gehele omzet van de avond met elkaar delen!

Na een korte presentatie van beide goede doelen werd het buffet met een keur aan stamppotten met heerlijke worst, gehaktballen en ouderwets draadjesvlees geopend. Alle aanwezigen lieten zich de oer Hollandse winterkost goed smaken, de smaak werd door iedereen als ouderwets heerlijk omschreven! Traditioneel was er ook gezorgd voor gezellige en goede live muziek.

Cees Jan en Marvin, die deze avond mede konden organiseren door steun van hun leveranciers Groothandel Sligro en Slagerij Boektje uit Scheveningen, konden na het opmaken van de kassa hun omzet bekend maken en daarmee dus ook de gift: € 2684,40. Een prachtige traditie is weer opgestart, hulde voor team Meijendel!