Afbeelding
Foto:

WASBO maandagmiddag 13 februari 2023

Onze gezellige maandagmiddag staat opnieuw in het teken van muziek. De Scheveningse Marcel de Zoete beter bekend als de zingende slager zal met vrolijke melodieën uitpakken. Misschien neemt hij zijn dochter mee, zodat het nog gezelliger wordt en we allemaal kunnen meezingen.

Verder is er de loterij met leuke prijzen en natuurlijk de Bingo. Aan de Bingo zijn geen kosten verbonden.
Dit alles gebeurt in het Buurtcentrum van O&O aan de Dr. Mansveldkade 9 in Wassenaar, van 13.30-16.30 uur, zaal open: 13.00 uur.
U kunt ons programma voor het eerste half jaar zien op www.wasbo.nl. met alle data. Als u geen internet heeft, kunt u alle aankondigingen in De Wassenaarse Krant lezen.
Zo blijft u op de hoogte van onze vereniging. Denkt u nog aan de contributie voor 2023? U kunt die op de middag betalen of storten op rekening NL73INGB0007170401 De jaarlijkse contributie is al vanaf 2016 ongewijzigd € 25,-.
Door het plotselinge overlijden van Marina Korff is uitbreiding van ons bestuur nog urgenter geworden. Wilt u er eens over nadenken of u bij ons in het bestuur wilt komen als secretaris? We vergaderen eens per maand in een gezellige sfeer.
Voor vragen kunt u terecht bij voorzitter J.C.R. Kooijmans Tel. 070 517 83 22.