Burgemeester Leendert de Lange en het echtpaar Blom-van Keimpema. Foto: Studio van der Plas.
Burgemeester Leendert de Lange en het echtpaar Blom-van Keimpema. Foto: Studio van der Plas. Foto:

Burgemeester feliciteert diamanten echtpaar Blom-Van Keimpema

Burgemeester Leendert de Lange was afgelopen week op felicitatiebezoek bij het echtpaar Blom voor hun 60-jarig huwelijksjubileum. De heer Blom is geboren in Poederoijen in Gelderland en mevrouw Blom-Van Keimpema in Amsterdam.

Zijn vader had een meubelfabriek aan de Rijksstraatweg in Wassenaar en zo is de heer Blom zelf ook in de meubelhandel terecht gekomen. Mevrouw Blom-Van Keimpema heeft haar echtgenoot leren kennen via diens zus met wie ze samen op de Herenwegschool in Wassenaar zat. Het was liefde op het eerste gezicht. In 1963 gaven ze elkaar het jawoord in Wassenaar. Hier gingen ze samenwonen aan de Prinsenweg bij mevrouw Voskuil bij wie ze een kamer en een slaapkamer huurden. 

Na enige tijd zijn ze verhuisd naar Hillegom. Daar kreeg het echtpaar twee kinderen, een zoon en een dochter. Na vijf jaar in Hillegom is de familie terugverhuisd naar Wassenaar. Ze hebben een zeiljacht gekocht waarmee ze vele mooie tochten op zee hebben gemaakt. Het jacht wordt nu gebruikt als vakantiehuisje. Zeilen was echt hun passie. De heer en mevrouw Blom hebben vier kleinkinderen, drie kleinzonen en een kleindochter. Wij wensen het echtpaar nog vele mooie jaren in Wassenaar.