Afbeelding
Foto:

Nieuwjaarsreceptie in de Havenaer

Op zaterdag 7 januari hebben de bewoners van de Havenaer het nieuwe jaar ingeluid met een nieuwjaarsreceptie, alweer de 9e sinds de oplevering van het complex in 2013.

Het was weer een gezellige boel 42 mensen waren aanwezig in de centrale hal, en na een kort speechje van de voorzitter van de VvE de Heer Sjef Beugelsdijk hebben wij het glas geheven op een gezond gezellig en gelukkig Nieuwjaar.
In een complex van 55 woningen met ruim 80 bewoners gebeurt natuurlijk altijd wel wat, en de voorzitter benoemde dan ook behalve de technische zaken en onderhoud die horen bij een gebouw, ook de gezelligheid van het wonen in dit complex. De gezellige maandelijkse bijeenkomsten, de jaarlijkse barbecue maar ook, het delen van lief en leed met elkaar horen daarbij, net als een welkomst bloemetje voor nieuwe bewoners, of een troostbloemetje voor diegenen die iets vervelend is overkomen. Ook een geval van overlijden zoals wij dat in de laatste dagen van afgelopen jaar hebben meegemaakt, en wat een diepe indruk heeft achtergelaten. Het geeft aan dat wij als bewoners om elkaar geven en elkaar helpen daar waar nodig is. En dat is nodig, want wij behoren tot de oudere generatie, die naar men zegt kwetsbaar is.
Maar het feest was super gezellig. Er was goed gezorgd voor de inwendige mens. Enkele dames waren druk in de weer geweest, en hadden de heerlijkste hapjes gemaakt, waar wij allemaal van hebben genoten, ook de drankjes waren er in alle smaken

Het scheelt dat wij alles in huis hebben tafels stoelen borden bestek, dus wij kunnen heel snel een feestje bouwen. Om 20.00u was de nieuwjaarsreceptie afgelopen, en de achterblijvers hebben met z'n allen de boel weer opgeruimd, want zo doen wij dat in de Havenaer.

Afbeelding