Het duo Nico (links) en Pim (rechts).
Het duo Nico (links) en Pim (rechts). Foto:

KBO met muzikaal optreden van het duo Nico en Pim

Nico (zang/piano) en Pim (gitaar/saxofoon) zijn twee geweldige muzikanten met een lange professionele muziekcarrière. Zo speelde Pim in de begeleidingsband van Mouth&McNeal en werkte hij nauw samen met Lee Towers, Gerard Joling en André Hazes. Nico is een veel gevraagde muzikant voor allerlei optredens. Kortom de KBO Wassenaar haalt kwaliteit in huis!

Samen brengen zij een gevarieerd programma met bekende liedjes uit de jaren 50 en 60. Zo zullen bekende Nederlandse liedjes uit die jaren voorbij komen maar ook klassiekers van bv Cliff Richard, John Denver etc. Een hele mooie mix van oude, moderne en countryachtige nummers. Alles wordt gegoten in een leuke muzikale quiz. Naar aanleiding van een cryptische omschrijving kunt u een poging doen het liedje te raden. Dat stimuleert de geest zal ik maar zeggen en wordt u direct actief betrokken bij de uitvoering ervan. Wanneer het lied nl. geraden is gaan Nico en Pim dit live spelen en wellicht speciaal voor u. Mooier kunt u het niet krijgen. En natuurlijk gaan we het allemaal meezingen.
De koffie met een versnapering staat bij binnenkomst gereed in de gastvrije ruimte van Blauw-Zwart aan de Dr. Mansveltkade.

Niets staat u dus in de weg om deze 'heerlijke' middag bij te wonen. De aanvang op woensdag de 25e januari a.s. is 14.00 uur maar u bent vanaf 13.30 uur van harte welkom!

Peter Knijnenburg