Afbeelding
Foto:

My Journal maakt jongeren weer gelukkig

Nieuw boek van Maggie Maris helpt jongvolwassen zichzelf beter te vinden in deze tijd. Wil jij een blijer en leuker leven? Dat is de vraag waar coach en schrijfster Maggie Maris antwoord op geeft in My Journal - Door jezelf te vinden, vind je jouw geluk. Het boek is een ontdekkingsreis naar jouw beste zelf. Het is deels geïnspireerd op Maggie’s eigen ervaringen, en deels door de huidige tijd waarin de mentale gezondheid van jongere generaties onder grote druk staat. In de woorden van Maggie: 

Maggie Maris: "Het is mijn missie om de mentale gezondheid van jongeren te versterken. My Journal is een toegankelijke en makkelijke weg naar zelfontdekking en zelfkennis. Het geeft je keuzes en controle over je leven, waardoor het een stuk leuker, fijner en beter wordt. Diep van binnen weet je al waar je gelukkig van wordt. Ik help dat bewustzijn te ontsluiten, door jou zelf jouw geluksverhaal te laten maken. Dat is waar My Journal om draait. Door jezelf te vinden, vind je jouw geluk.” My Journal is getest met jongeren uit de coaching praktijk Maggie's Way die de weg naar geluk hebben gevonden en is tot stand gekomen in samenwerking met bekende Nederlandse denkers op het gebied van mentale gezondheid. Maggie omschrijft haarzelf als Happy Coach, waarmee zij aangeeft meer fitheid, kracht, groei en gezondheid te willen creëren. Haar methodiek Maggie's Way is een praktische, laagdrempelige aanpak.
Het boek is te verkrijgen bij on- en offline boekhandels. Instagram: @maggies.way. Voor anonieme coachingstrajecten van Maggie: maggiesway.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding