Afbeelding
Foto:

Wassenaarse jongeren aan de bal

Jarenlang lag de nadruk bij de gemeente op ouderen maar nu eindelijk zijn de jongeren weer aan de beurt.

Binnen de Gemeente heeft een enthousiaste groep ambtenaren onder leiding van de burgemeester het stoute plan opgevat om meer geld en aandacht aan de jongeren te besteden. Dat betekent niet dat ze met iedere jongere in Wassenaar komen praten maar dat ze daadwerkelijk allerlei dingen willen gaan organiseren die jongeren graag in Wassenaar willen zien. Dat kan van alles zijn! Het organiseren van Feesten in Wassenaar, toegankelijker maken van allerlei sporten, meer chillplekken, filmavonden, enz. enz. enz. enz. De bal ligt bij de jongeren! Jullie mogen aangeven hoe Wassenaar voor jullie leuker wordt om in te wonen.

Gratis Pizza in de Warenar
De aftrap wordt komende dinsdag gegeven met een pizzafeest in de Warenar. Speciaal voor alle Wassenaarse jongeren (van 12 tot 23 jaar). Tijdens deze avond mogen jullie je plannen voor Wassenaar vertellen. Onbeperkt ideeën spuien en onbeperkt pizza eten. (Uiteraard niet met volle mond praten). De gemeente gaat naar jullie luisteren. En… de gemeente gaat plannen uitvoeren!

Zorg dat je erbij bent
Dit is je kans om jullie eigen plannen door de gemeente te laten realiseren. Laat die kans niet voorbij gaan. Kom met z'n allen. Neem je vrienden, vriendinnen, buren, klasgenoten, teamgenoten, matties, broertjes en zusjes, honden, katten en papegaaien (iedereen die goede plannen heeft en mee wil praten is welkom) mee en kom massaal op dinsdag 17 januari vanaf 18.00 uur naar de Warenar om de gemeente arm te eten….en van Wassenaar het leukste dorp om als jongere te wonen te maken.

Tekst: Mario van Adrichem

Afbeelding