Afbeelding
Foto:

Ruiteravond 14 januari 2023

Op 14 januari 2023 organiseert Paardensportvereniging Koningin Emma weer haar jaarlijkse Ruiteravond. Deze keer zal de avond plaatsvinden in het Warenar, Kerkstraat 75 te Wassenaar. Het belooft een gezellige avond te worden met toneel, loterij met leuke prijzen en muziek.

Het toneelstuk Bruidzilla van Henk Roede zal uitgevoerd worden door de toneelgroep van PV koningin Emma.
Het toneelstuk gaat over Linda die al jaren zit te wachten op een huwelijksaanzoek van Cor. Voor Cor hoeft het allemaal niet zo. Hij vindt het wel best zoals het leven nu gaat. Maar Linda heeft van jongs af aan al hele plannen gemaakt hoe de speciale dag er uit moet zien. En dat is groots, romantisch en vooral perfect!
Als dan uiteindelijk Cor haar toch ten huwelijk vraagt, gaan meteen ook alle remmen los! Ze leeft zich helemaal uit in het plannen van de bruiloft en niets of niemand zal haar daarin een strobreed in de weg leggen. Echter lopen al haar eisen wel flink in de papieren en is daar wel geld voor? De familie, vrienden en naaste buren weten dat je een vrouw als Linda vooral niet moet teleurstellen. Heel wat creativiteit moet worden aangewend om Linda toch die fantastische dag te kunnen geven. De plannen zijn goed, maar niets gaat zoals gepland…..
Wederom een dolkomische klucht, geschreven door Henk Roede.
Na het toneel vindt de trekking van de lotterij plaats en daarna zal de avond afgesloten worden met gezellige muziek.
Kaarten zijn te bestellen via info@koningin-emma.nl of bellen/whatsapp 06-54 290 428 en kosten € 12,50 per stuk.