Afbeelding
Foto:

Marcel Sutedja soleert bij Nieuwjaarsconcert Excelsior

Na twee jaar zonder vanwege Corona, keert Muziekvereniging Excelsior op zondag 15 Januari eindelijk weer terug in de Warenar met het traditionele Nieuwjaarsconcert om samen met u het nieuwe jaar 2023 in te luiden.

Het concert heeft natuurlijk alle elementen die u van Excelsior gewend bent: fijn in het gehoor liggende muziek, een goede solist, een toast op het nieuwe jaar en oliebollen. Voor dit concert hebben we een bijzondere solist voor u in petto; de jonge en gepassioneerde violist Marcel Sutedja.
Marcel is 15 jaar oud en leerling op het Rijnlands Lyceum te Wassenaar. Hij studeert viool op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag onder begeleiding van Kerstin Hoelen en Natasja Douma. “Life is a journey, not a destination”, daarom vindt Marcel het leuk zich te ontwikkelen en zijn horizon te verbreden door deel te nemen aan concoursen en wedstrijden en deel te nemen aan masterclasses. Zo heeft Marcel de laatste jaren onder andere meerdere keren meegedaan aan het Prinses Christina Concours West en het Nederlands Vioolconcours. Bijzondere projecten waaraan hij de laatste jaren zoal heeft meegedaan waren het “Christmas Gala Concert” met Wibi Soerjabi (Concertgebouw, Amsterdam), het Kinderprinsengrachtconcert en aan de muziek- en video-opnames voor de Netflix film “Klaus”.
Marcel zal zijn talent ten gehore brengen in de Warenar en speelt onder begeleiding van Excelsior enkele prachtige werken. Kortom het wordt een waar spektakel en een mooi begin van het nieuwe jaar!
Er worden twee voorstellingen gegeven, om 13.00 en om 16.00 uur, in theater de Warenar. Kaarten kosten € 15,- en zijn te koop via www.eventbrite.nl of bij boekhandel de Kler in Wassenaar.

Afbeelding