Afbeelding

75-jarig Jubileumfeest Buurtvereniging Recht Door Recht Dobbewijk

Algemeen

Op zaterdag 18 juni 2022 was het eindelijk zo ver! Na een jaar uitstel vanwege de coronamaatregelen, werd het 75-jarig jubileum van Buurtvereniging Recht Door Recht uit de Dobbewijk groots gevierd door haar leden. De straten waren rijkelijk versierd en overal hing de vlag uit.
In de wijde omtrek was bij de start van het feest de Drumfanfare van Laurentius te beluisteren, die de bewoners van de Papelaan-West en Donklaan ophaalde in een lange optochtsstoet over het Industrieterrein, voor een mooi feest op het terrein van firma Freek van Os.
Na de kinderdisco en een receptie voor het college van Voorschoten en andere genodigden, volgde een avondprogramma met onder andere een optreden van Redelijk Onverantwoord, een vlaggetjesspel met vragen over de Dobbewijk en een barbecue verzorgd door The Real Gentlemen. Vervolgens lieten diverse talenten uit de Dobbewijk hun kunsten zien tijdens ‘Dobbewijk’s got Talent’: gedichten, bandjes, verhalenvertellers en zangeressen kwamen voorbij. Een zeer geslaagd feest, mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren uit de wijk. Fijn dat dit eindelijk weer mogelijk was!