Afbeelding
Foto:

CDA bedankt alle kiezers in Voorschoten

Met vier raadszetels groeit het aantal zetels van het CDA in Voorschoten van drie zetels naar vier zetels. Het CDA is dankbaar voor het vertrouwen dat zoveel kiezers hebben gegeven in deze spannende verkiezingen. We zijn daarom al die mensen heel erg dankbaar die op ons gestemd hebben. Er zijn ook mensen die niet op ons gestemd hebben. Aan hen beloven we dat we ook voor hen altijd een luisterend oor zullen hebben. Samen kunnen we zorgen voor een nog mooier Voorschoten. Het CDA blijft als derde partij vertegenwoordigd in de gemeenteraad. Onze vier raadsleden René Zoetemelk, Patricia Kortekaas, Mark van Oostrum en Cees Bremmer zullen met veel passie en ervaring zich inzetten voor ons mooie dorp.
Deze verkiezingen waren bijzonder. Het was voor het eerst weer een ‘echte campagne’ op straat. We konden weer in gesprek met elkaar, er waren debatten, verkiezingsmarkten en we konden weer de straat op. Er is een mooie respectvolle campagne samen gevoerd door alle andere partijen. Wat ons betreft verdienen alle partijen, kandidaten en vrijwilligers een groot compliment voor hun inzet, campagnes. De manier waarop dat ging is iets waar we als dorp trots op mogen zijn.

Lijsttrekker René Zoetemelk: “Ik kijk terug op een mooie campagne met veel gesprekken op straat. Veel mensen vonden dat het anders en beter moest. Wilden dat er meer werd geluisterd naar de mensen. Deze campagne was niet alleen mooi, maar geeft ons allemaal ook een opdracht. Dat is een opdracht van de kiezer om nu samen aan de slag te gaan. Ik kijk er ontzettend naar uit om daar aan mee te werken.” In de campagnes keek iedereen waar partijen van elkaar verschilden. Maar nu is de tijd gekomen om te kijken wat ons bindt. Vier partijen haalden vier zetels. Er is niet één winnaar aan te wijzen met deze uitslag. Meer dan ooit roept de kiezer op dat politieke partijen samenwerken. Want, samen zullen we ons dorp duurzaam groener, mooier en zelfstandig moeten houden. Dat kunnen we niet alleen.

Het CDA riep deze campagne op tot een duurzaam Voorschoten. Wij willen een groen en veilig dorp. Wij willen ons inzetten voor een goed huishoudboekje van onze gemeente. Wij staan voor een stabiel bestuur dat luistert naar mensen. Een mooi team van lokale kandidaten en leden staat klaar om voor uw buurt en straat aan de slag te gaan. Samen willen wij aan de slag voor een Voorschoten waar het voor iedereen goed wonen is én blijft. We gaan met u en voor u aan de slag.