Death on The Nile, Foto: Filmtheater Voorschoten
Death on The Nile, Foto: Filmtheater Voorschoten Foto:

Programma Filmtheater Voorschoten

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4
Informatie en kaartjes:
filmtheatervoorschoten.nl
Bescherm anderen: blijf thuis bij coronabesmetting in uw omgeving!
Familievoorstellingen
Zaterdag 26 maart 15.30, woensdag 30 maart, 13.30: Hopper en de Hamster der Duisternis (2D/3D)
Familiefilm, animatie, avontuur, 92 min. Kijkwijzer: 6
Hopper is half kip en half haas. Hij is geadopteerd door Koning Peter, een haas die beroemd is geworden door zijn spannende avonturen. Hopper weet dat hij er anders uitziet dan de rest en wil niets liever dan erbij horen en net zo stoer zijn als zijn vader. Het liefst wil hij een echte avonturier worden, zelfs al is hij nog zo onhandig. Hij krijgt zijn grote kans als iemand Koning Peter van de troon wil stoten.
Zaterdag 26 en zondag 27 maart 13.30: Sing 2
Animatie, komedie, familiefilm (VS 2020) 110 min. Kijkwijzer: 6
Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten hebben plannen voor het meest uitbundige optreden ooit in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Bovendien krijgen ze te maken met de sluwe baas van het theater, een wolf met de naam Bobby Cannavale.
Vanaf woensdag 30 maart 15.30: Sonic The Hedgehog 2
Live action, avontuur (VS, Can, Jap 2022), 123 min. Kijkwijzer: 9
Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.
Vanaf zaterdag 2 april: Paashaas Academie
Animatie (Du, 2022) Kijkwijzer: 6
Op een geheime plaats, diep in het bos krijgt de jonge haas Max een speciale training op de Paashaas Academie. Pasen staat immers voor de deur en dan moeten alle kinderen hun paaseieren krijgen. Wanneer het magische gouden ei ineens zwart kleurt moet Max alles op alles zetten om het grote feest te redden.

Avond-/middagvoorstellingen
Zondag 27 maart, 15.30: Death on the Nile
Mystery, thriller VS 2019, 127 min. Regie: Kenneth Branagh. Kijkwijzer: 12
Met: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Emma Mackey, Armie Hammer, Rose Leslie, Annette Bening
Hercule Poirot’s Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden.
Zaterdag 26 maart en donderdag 31 maart 20.00: Belfast
Drama (VK 2021) 98 min. Kijkwijzer: 12
Belfast werd geschreven en geregisseerd door Kenneth Branagh en is een aangrijpend verhaal over het leven van een arbeidersgezin en hun jonge zoon, die opgroeit met de muziek en de sociale onrust van het eind van de jaren zestig. De cast bestaat onder meer uit de voor een Golden Globe genomineerde Caitríona Balfe en Oscarwinnares Judi Dench.