Jeroen van Dijken, Statenlid VVD Provincie Zuid Holland (links)
Jaap Haubrich, nr.6 op de kandidatenlijst van de VVD Voorschoten (rechts)
Jeroen van Dijken, Statenlid VVD Provincie Zuid Holland (links) Jaap Haubrich, nr.6 op de kandidatenlijst van de VVD Voorschoten (rechts) Foto:

VVD Voorschoten: Zorg voor goed onderhoud van N447

De N447 tussen Voorschoten en Leidschendam is een cruciale verbinding. Het is belangrijk om deze weg goed te onderhouden. Op dit moment is er sprake van vorst- en ijzelschade. De VVD Voorschoten wil dat deze schade snel wordt gerepareerd en dat in de komende 4 jaar weer groter onderhoud wordt gepleegd. Zo houden we de weg veilig en comfortabel. Omdat deze weg een provinciale weg is hebben we daarom contact gezocht met de VVD Zuid Holland. Statenlid voor de VVD van de Provincie Zuid Holland Jeroen van Dijken: “Goede bereikbaarheid en veilige wegen staan hoog op onze agenda. Zodra het minder koud is, zal de vorstschade in het asfalt dan ook snel worden aangepakt. Wij steunen de VVD Voorschoten in haar wens om in de komende jaren weer groter onderhoud te plegen aan deze belangrijke verbinding tussen beide dorpen.”
Kandidaat-raadslid Jaap Haubrich: “de VVD Voorschoten is duidelijk een lokale politieke partij. Maar om sommige problemen, zoals goede en veilige verbindingen in de regio, op te lossen kunnen we ons netwerk met andere Gemeenten of in de Provincie effectief gebruiken”.