Afbeelding
Foto:

Programma Filmtheater Voorschoten

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4
2252 HH Voorschoten
Informatie over gehele programma en kaartjes: filmtheatervoorschoten.nl
Om te voorkomen dat een voorstelling overbezet raakt vraagt het filmtheater bezoekers om kaartjes vooraf online te kopen via deze website 
Bescherm anderen: blijf thuis bij coronabesmetting in uw omgeving!

Avond-/middagvoorstellingen
Let op: afwijkende aanvangstijden voor de avondvoorstellingen.
Vrijdag 25 februari, 19.30 uur: The Godfather – 50th Anniversary
Actie, avontuur (VS 1972, digitaal gerestaureerd), 175 min. Kijkwijzer: 16
Coppola's meesterlijke verfilming van het boek van Mario Puzo beschrijft de opkomst en ondergang van de familie Corleone en wordt terecht gezien als een van de belangrijkste filmtrilogieën uit de filmgeschiedenis. In aanloop naar het 50-jarig jubileum van de oorspronkelijke release van de eerste film op 24 maart 1972 besloten Paramount en Coppola's productiebedrijf American Zoetrope alle drie de films nauwgezet te restaureren.
Zaterdag 26 februari en woensdag 2 maart 20.00 uur, zondag 27 februari 15.30: Tout s’est bien passé
Drama (Fr 2021, François Ozon), 113 min. Kijkwijzer: AL
Wanneer de 85 jaar oude André een beroerte krijgt, raakt hij voor de helft verlamd en is het leven niet meer wat het was. Als bon-vivant besluit hij de verdere aftakeling niet af te willen wachten en vraagt zijn dochters Emmanuèle en Pascale om hem te helpen er een eind aan te maken. Hiermee confronteert hij de twee vrouwen niet alleen met een moreel dilemma, maar zadelt hij ze daarbij op met grote praktische en emotionele uitdagingen.
Donderdag 3 maart, 20.00 uur: Licorice Pizza
Drama VS 2021, 134 min. Kijkwijzer: 12
Alana Kane en Gary Valentine groeien op in 1973 in de San Fernando Valley en worden verliefd. Zij is 25 en hij 15. De film is geregisseerd door Paul Thomas Anderson en volgt hun aarzelende eerste stappen op het pad van de liefde.

Familievoorstellingen
Sing (2D)
Zaterdag 26 februari, 13.30 uur
Animatie, komedie, familiefilm (VS 2020) 110 min. Kijkwijzer: 6
Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten hebben grootse plannen om een spectaculair concert te geven in een wereldstad die beroemd is om entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster de leeuw Clay Galloway overhalen om mee te doen aan dit spektakel. Ze krijgen te maken met een slinkse manager, de meedogenloze wolf Bobby Cannavale.
Vanaf 28 februari in de krokusvakantie dagelijks:
Clifford de Grote Rode Hond
Familiefilm, live action (VS/VK Can. 2021), 97 min. Kijkwijzer: 6
Emily Elizabeth woont met haar moeder in een klein flatje in New York. Op een dag ontmoet ze een magische dierenbeschermer die haar een kleine, rode puppy geeft. Tot haar verrassing wordt ze de volgende dag wakker en is de puppy uitgegroeid tot een reusachtige hond van wel drie meter! Haar moeder is niet thuis, maar Emily gaat met haar leuke, maar impulsieve oom Casey op avontuur in de grote stad.