Afbeelding

Danscafé ‘VOV gaat in Beweging’

Algemeen

Voorschoten - Hoera, hoera! De coronaregels zijn versoepeld zodat de activiteiten van de Vereniging Ouderenbelang Voorschoten (VOV) weer volop draaien. Wat zijn wij blij! Met een zeer goede opkomst gingen wij zondag 6 februari jl. van start in ons opgeknapte clubgebouw. Op de klanken van sferische dansmuziek hebben wij onze voetjes weer van de vloer kunnen bewegen. Onze dansbegeleider - Aad Stevens - zorgde voor passende muziek. Zo werd het een aangename ontspannende middag, met vele gesprekken, wetenswaardigheden, drankjes en met door de VOV aangeboden hartige hapjes.
Door vrijwilligers van de VOV en door derden is schilderwerk uitgevoerd en zijn andere werkzaamheden verricht. Ook werd sfeerverlichting aangebracht om de ambiance tijdens de activiteiten te verhogen. De zaal is er echt op vooruitgegaan. Komt u eens kijken bij een van de activiteiten?
Wij als danscommissie vinden het natuurlijk geweldig als er meer VOV leden de weg weten te vinden naar deze dansactiviteit en ook naar onze de andere activiteiten. Het volgende Danscafé ‘VOV gaat in beweging’ is op 6 maart 2022. De zaal gaat open om 13.30 uur. Het dansen begint om 14.00 en duurt tot 16.30 uur. Wij sluiten het gebouw om 17.00 uur. De toegangsprijs is € 2,00 p.p. Kom meegenieten op de dansdata: zondag 6 maart, zondag 3 april en zondag 1 mei. Bent u (nog) geen lid? U bent van harte welkom om een keer te komen kijken in ons verenigingsgebouw aan de Professor Einsteinlaan 3.
Namens de VOV-danscommissie,
Aad en Emmy Bechtholt
vovvoorschoten.nl