Kerst 2019 met De Zonnebloem in Boerderij De Raaphorst.
Kerst 2019 met De Zonnebloem in Boerderij De Raaphorst. Foto:

Raadszaal in De Paauw heet De Zonnebloem welkom voor een Kerstlunch

Misschien zit u er weleens op de publieke tribune, spreekt u in in de Raadsvergadering, was u zelf Raadslid, of bent u er zelfs getrouwd? De Raadszaal is het hart van ons mooie Raadhuis De Paauw en we heten u graag welkom voor een sfeervolle Kerstlunch met De Zonnebloem.

Live Kerstmuziek wordt verzorgd door twee Wassenaarse oud-huisartsen. Na de recente restauratie van de buitenkant wordt ook restauratie van het interieur van De Paauw verwacht. Daardoor is de Raadszaal nu nog toegankelijk in zijn huidige staat, die voor zoveel Wassenaarders vertrouwd is. En eindelijk hebben we, met de beperkingen van corona wat op de achtergrond, deze al zo lang geplande activiteit voor onze gasten nu kunnen organiseren. Op donderdag 22 december ontvangt De Zonnebloem u graag in De Paauw vanaf 12.00 tot ongeveer 15.00 uur.
De Zonnebloem biedt deze Kerstbijeenkomst aan voor 25 Euro p.p.. U kunt (t/m 17 december) inschrijven door het bedrag te storten op rekening NL84 RABO 0368 0171 25 t.n.v. Nationale Vereniging De Zonnebloem o.v.v. Kerstlunch en uw telefoonnummer en/of mailadres. Ook kunt u het bedrag in een gesloten envelop met uw naam, mailadres en/of telefoonnummer in de brievenbus doen bij Marga Meeuwsen, Stadhoudersplein 27 in Wassenaar.
Mocht u gebruik willen maken van de aanwezige traplift, voor verdere inlichtingen of voor een papieren inschrijfformulier, dan kunt u contact opnemen met Paul Meltzer, secretaris van De Zonnebloem Wassenaar, via 070-5117307. De Zonnebloem kijkt uit naar uw komst.