Afbeelding
Foto:

Sinterklaasvoorstellingen van Stichting Kruidnood groot succes

Op woensdag 23 november jl. organiseerde Stichting Kruidnood 4 spetterende en gezellige Sinterklaas Voorstellingen in theater de Warenar.De voorstelling met als titel Sinterklaas en het Winter-Wollen-Wanten-Weer.

De pieten hebben ontdekt dat Sinterklaas -behalve voor het vieren van zijn verjaardag, ook ieder jaar naar Nederland komt om te genieten van het winter-wollen-wanten-weer. De pieten hebben een sneeuwpop gemaakt die ze mee willen nemen naar Spanje. Sinterklaas kan dan ook in Spanje nog een beetje genieten van het Hollandse winterweer. Maar als blijkt dat een van de pieten kiespijn heeft, en er een tandarts op het toneel verschijnt om deze piet van de kiespijn af te helpen, gaat er iets niet goed. Deze tandarts heeft middeltjes die tandbederf en kiespijn veroorzaken en dit gooit zij over het snoepgoed!!! of is het een middeltje waardoor de ene na de andere piet heel nodig naar de WC moet, totdat zelfs snoeppapier moet worden gebruikt als toiletpapier en je overal een raar luchtje ruikt… En wat gaat er met de sneeuwpop gebeuren, zal de Sint deze nog mee kunnen nemen naar Spanje??

Uiteindelijk is alles goed gekomen en hebben heel veel kinderen, leerkrachten, ouders, opa's en oma's kunnen genieten van een geweldig sinterklaasfeest.

In de Warenar was het deze woensdag weer een dolle boel en bij vertrek werden alle kinderen getrakteerd op een zakje met kruidnootjes en konden ze met de Sint en Pieten op de foto.

wij willen alle sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt nogmaals bedanken voor hun bijdrage, zonder jullie steun is het niet mogelijk om dit jaarlijks terugkerend Sinterklaasfeest te organiseren.