Agenda

7 december
De ouderenkring Altijd Welkom komt tweewekelijks bij elkaar en biedt een divers publiek een gevarieerd programma aan. Een ieder is welkom om deel te nemen. Wij komen bij elkaar in de Messiaskerk, Zijllaan 57 op de woensdagen van 14.30 - 16.30.
7 december geeft Henk Bouman voor de pauze beelden over de jaargetijden van insecten en bloemen. Na de pauze beelden uit Turkije en Kos. Vanaf 14.00 uur bent u welkom voor een kopje thee.

11 december
Marathon Klaverjassen bij SV Wassenaar. Na jaren van binnen zitten en er niet of nauwelijks aktiviteiten georganiseerd konden worden vanwege alle corona perikelen, hebben wij besloten om op Zondag 11 December 2022 weer een Marathon Klaverjasdag te organiseren bij SV Wassenaar. Deze zondag zo vlak na Sinterklaas en net voor Kerstmis geeft even een stukje ontspanning voor alle klaverjas liefhebbers. De zaal is open om 9.15 uur. Begin om 10.00 uur. Einde zo rond 17.00 uur. Inschrijving ter plaatse en kosten voor deze dag zijn € 10,- per persoon. Voor de lunch wordt gezorgd. Wij hopen op een hele gezellige, sfeervolle dag. Het Klaverjasbestuur. Jon Bakker, Hennie Wissink en Benno Hogewoning.

12 december
Wethouder mevrouw Klaver bij SKW. 12 december komt mevrouw C. Klaver-Bouman, wethouder Mens en Maatschappij, spreken bij Sociaal Kontakt Wassenaar. Zij zal vertellen over haar werk, haar portefeuille en de plannen voor de komende periode. Ook knelpunten komen aan de orde. Iedereen is welkom bij: Sociaal Kontakt Wassenaar, maandag 12 december van 16.00 - 17.00 uur. Locatie: Het Deylerhuis, Hofcampweg 3, 2241 KC Wassenaar.