Afbeelding

Teams Wassenaarse Volleybal Vereniging hadden moeilijk weekend

De 3 WVV teams die afgelopen donderdag of zaterdag een wedstrijd moesten spelen deden dat in de sporthal van hun tegenstander. Zo moest het WVV Heren 1 team naar Delft om het op te nemen tegen VVV Delta H2. Delta had zich ten opzichte van het vorige seizoen duidelijk weten te versterken. WVV wist van de eerste set een zeer spannende set te maken. Uiteindelijk werd beetje ongelukkig de set met 28-26 verloren. In de volgende 3 sets was Delta de betere en wisten dee alle 3 te winnen met respectievelijk 25-19, 25-19 en 25-17.

De WVV B1 meisjes werden in Leidschendam verwacht waar een super sterke tegenstander VOLEVO ze na 4 sets op een 4-0 verlies trakteerden. De setstanden 25-11, 25-10. 25-15 en 25-7, geven helaas minder goed weer hoe de WVV-sters zich in het zweet werkten om er ondanks een niet te voorkomen verlies er toch een acceptabel resultaat uit te slepen. Volgende keer beter.
De jongens B1 van WVV die eveneens in Delft werden verwacht speelden tegen het team van Kratos ’08. In set één kwam WVV er nauwelijks aan te pas.25-06. De 2e set ging voor WVV al een heel stuk beter…. Hielden de stand lang gelijk maar verliezen uiteindelijk met 25-18. Maar dan set 3. De WVV-ers scoorden plots punt na punt. Kratos kreeg in deze fase ‘geen poot aan de grond’. Al snel verkregen de WVV-ers niet alleen een opmerkelijke maar ook een aanzienlijke voorsprong. Kratos was de weg kwijt en WVV bleef maar scoren. Bij 10-25 was er voor de WVV boys de verdiende setwinst. Set 4 ging wel weer verloren met 25-17 maar belangrijk was dat zij als enig WVV team dit weekend met een wedstrijdpunt terug naar Wassenaar ging.
Ook volleyballen? Neem voor info contact op met Jeanne Taal via tel. 06-24660958 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl

Tekst: Jan Rijskamp