Afbeelding
Foto:

‘Kaarsen branden wereldwijd ... opdat hun licht altijd zal stralen’

Het ontstaan van WereldLichtjesDag. WereldLichtjesdag (World Wide Candle Lighting) is ontstaan in 1997 in Amerika door The Compassionate Friends. Inmiddels worden er wereldwijd, op de 2e zondag van december om 19.00 uur lokale tijd, kaarsen gebrand voor overleden kinderen. Omdat we in verschillende tijdzones leven, is het idee dat er die dag, ieder uur ergens op de wereld, kaarsen worden aangestoken voor overleden kinderen … als een golf van licht. Op diverse locaties in Nederland worden hiervoor ook herdenkingsbijeenkomsten gehouden.

Meedoen? U bent van harte welkom!
Ook dit jaar weer organiseert Carla van der Ham een herdenkingsbijeenkomst bij Omen Uitvaartzorg. Er zijn mensen van alle leeftijden, van jonge kinderen tot ouderen. Broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en mensen die zich verbonden voelen, zijn allemaal welkom. De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen, blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.
U bent van harte welkom op zondag 11 december 2022 in ceremonieruimte “De Omarming” bij het “Huys van Herinnering” aan de Oostdorperweg 151 te Wassenaar.
- 18.30 uur Ontvangst
- 18.45 uur Welkomstwoord
- 19.00 uur Kaarsen Branden Wereldwijd en voorlezen van de namen
- 19.15 uur Afsluiting ceremonie
Na afloop kunt u nog even informeel samenzijn (koffie en thee).

Vóór 9 december 2022 kunt u de volledige namen van het overleden kind/kleinkind en een eventuele foto persoonlijk afgeven bij Omen Uitvaartzorg of mailen aan
info@omen-uitvaartzorg.nl

Eventueel kunt u een persoonlijk en dierbaar voorwerp meenemen. Ook kunt u, als u dit wilt, zelf een bijdrage leveren, zoals bijv. een gedicht voordragen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Omen Uitvaarzorg op tel. 070-5146100 of via info@omen-uitvaarzorg.nl.