Op de foto: Nahid (links) en Roya (rechts) van Hairstudio Rembrandt.
Op de foto: Nahid (links) en Roya (rechts) van Hairstudio Rembrandt. Foto:

Wij vinden het erg belangrijk dat je kapsel echt bij jou en jouw look past

Welkom bij Hairstudio Rembrandt!

Hairstudio Rembrandt staat voor passie, vakmanschap en topkwaliteit.
Laat het alledaagse leven even achter je en geniet van een moment voor jezelf.
Droom weg tijdens een wasmassage en laat je inspireren door de creativiteit van onze top haarstylisten en kleurspecialisten. Sinds de opening in 2020, staat Hairstudio Rembrandt bekend om zijn hoge kwaliteit en een gezellige, ontspannen sfeer.
In de salon staan onze top kapsters, Nahid en Roya, enthousiast voor je klaar. Met meer dan 10 jaar professionele ervaring, loop jij gegarandeerd met een stralend nieuwe look naar buiten! Kom jij binnenkort gebruik maken van een luxe kapsalonbelevenis?
Wij zijn een officiële L’Oréal Professional salon. Wij werken dan ook uitsluitend met de fantastische producten van L’Oréal, waar Roya en Nahid je graag over vertellen.
In onze studio ontvangen wij heren en dames, en ook kinderen zijn van harte welkom.
Hier krijg je topresultaat voor een zachte prijs. Je kunt telefonisch of online een afspraak maken, of loop gewoon even bij ons binnen. Kom langs bij Hairstudio Rembrandt :
- Voor Product- en haar advies van onze experts
- Voor het perfecte kapsel
- Voor Een stralende haarkleur of een totaal nieuwe look
- Om al onze producten te bekijken, ruiken en uit te proberen!
- Voor de aanschaf van al jouw favoriete producten

Speciaal bij Hairstudio Rembrandt: Verschillende behandelingen met onder andere Keratine, proteïne en Olaplex voor de maximale verzorging van jouw haar. Vraag hier voor naar de mogelijkheden in de salon.
Ook voor prachtige wimperextensions, netjes geverfde en/of geëpileerde wenkbrauwen (met touw), en Henna wenkbrauw verven kun je bij ons terecht!
Loop eens binnen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onder het genot van een vers kopje koffie of thee geven onze toppers jou graag allerlei handige tips en tricks, en dit vinden wij heel gezellig! Wij hopen je snel terug te zien in onze studio. Wil jij de Luxe ervaring van een professionele Haarstudio beleven? Dan zien wij jou graag tegemoet bij:

Hairstudio Rembrandt
Stadhoudersplein 14, 2241 EB Wassenaar, Tel: 070 517 6207, Email: Info@rembrandthair.nl
Onze openingstijden zijn: dinsdag t/m zaterdag vanaf: 9:00 tot 18:00
GRATIS potje wax bij uw eerste bezoek.