Op de foto: Ton Jonker, president Lions Club Wassenaar, overhandigt de check van € 15.000 aan Coop Paardekooper, voorzitter van de Stichting Hart Veilig Wassenaar, geflankeerd door Aad Spaan en Folkert Sytsema.
Op de foto: Ton Jonker, president Lions Club Wassenaar, overhandigt de check van € 15.000 aan Coop Paardekooper, voorzitter van de Stichting Hart Veilig Wassenaar, geflankeerd door Aad Spaan en Folkert Sytsema. Foto:

Lions Club Wassenaar steunt Stichting Hart Veilig Wassenaar met € 15.000

Met maar liefst 15.000 Euro steunt Lions Club Wassenaar het initiatief van Stichting Hart Veilig Wassenaar om overal in Wassenaar binnen 6 minuten toegang te hebben en te houden tot een AED (automatische externe defibrillator).

In totaal hebben we daarvoor 46 AED’s in Wassenaar opgehangen en dat is nu al weer voor een groot aantal AED’s 5 tot 6 jaar geleden gebeurd. 

Elk jaar krijgen de AED’s een service beurt en worden pads (elektrodes) en batterijen indien nodig vervangen, daarnaast moet een AED na 10 jaar vervangen worden.

Door deze bijdrage van 15.000 euro van de Lions Club Wassenaar kan de Stichting Hart Veilig Wassenaar het netwerk van AED’s handhaven, de AED’s in de komende jaren onderhouden, zonodig enkele vernieuwen en zo Wassenaar hart veilig houden.
Info: zie www.hartveiligwassenaar.nl