Op de foto: alle winnaars verzameld op de afslag van hole 1.
Op de foto: alle winnaars verzameld op de afslag van hole 1. Foto:

Golfclub Rozenstein bedankt haar vrijwilligers en personeel

Omdat op 1 oktober jl. de eenden in de baan zwommen in plaats van in de naastgelegen vijvers, werd deze traditionele wedstrijd voor commissies, personeel en bestuur verplaatst naar afgelopen zaterdag 5 november.

Met deze wedstrijd wil het bestuur de leden bedanken die in de ruim 20 commissies actief bezig zijn om het golfleven op Rozenstein in al zijn facetten in goede banen te leiden. Al doende zijn zij als het ware de kurk waar Rozenstein op drijft. En dit geldt uiteraard ook voor ons personeel - de greenkeepers en de dames van het secretariaat - waarvan ook een aantal het aandurfden om mee te spelen.
Na een uitgebreide koffietafel met broodjes en de groepsfoto trokken de 80 deelnemers de baan in voor een 9 holes scramble. Om iedereen weer ongeveer tegelijk in het clubhuis te laten aankomen werd gestart door middel van een shotgun.
Golfen is al moeilijk genoeg onder ideale weeromstandigheden, daarom was het opmerkelijk te noemen dat er prima scores werden neergezet, want ja u raadt het al, de rond 17.00 uur aangekondigde regen diende zich al rond 16.00 uur aan. Reden waarom een van de deelnemers zich afvroeg of ‘buienradar' wel op wintertijd was ingesteld. Dus enigszins verkleumd dromden de spelers het sfeervol verlichte clubhuis in, waar tot grote vreugde van menigeen de ploeg van Thomas al klaar stond met de glazen en allerlei gefrituurde heerlijkheden uit de keuken.
Bij een wedstrijd horen uiteraard ook winnaars met bijbehorende prijzen.
De meest bijzondere winnende flight met een score van slechts 21 slagen, daar was iedereen het gloeiend mee eens, werd gevormd door een combinatie van twee greenkeepers en twee dames van het secretariaat! Glunderend namen Annette Franke, Marja Oosten, Leo Bal en Thijm van Dijk dan ook hun prijs in ontvangst.