Wasbo-middag 14 november en de Kerstmiddag op 12 december

Vorige week schreven we het al. Op 14 November begint de kaartverkoop voor de Kerst. Maar eerst hopen we op een gezellige middag; het is een middag, nog heel even omgeven met raadsels, maar het komt allemaal goed. Dat is ons beloofd.

De Kerstmiddag is de enige middag waar wij entree voor vragen. Bij de kerstviering hoort namelijk een optreden van een koor uit Nieuwegein/Vianen, een lekker diner en een loterij met weer een flink gevulde mand van Albert Heijn Wassenaar als hoofdprijs. Leden betalen € 10,- per persoon. Meenemen van introducés is niet mogelijk. Uw kaartje is ook uw lotnummer voor de loterij. Op 14 november start de kaartverkoop en daarna dagelijks tussen 13.00 en 14.00 uur bij Erica Hoorn, Strandwal 150, Wassenaar. Dat kan tot uiterlijk 3 december. In samenwerking met keurslager Groeneveld is er een heerlijk diner samengesteld.

De middag start zoals gewoonlijk om 13.30 uur, de zaal is open vanaf 13.00 uur. De leden die met de bijbus komen worden door het bestuur thuis gebracht, omdat de (Kerst)middag meestal uitloopt. Mochten er toch vragen zijn, op 14 november kunt u daar bij het bestuur een antwoord op krijgen of per telefoon: 06 11 13 51 87, Jaap Kooijmans, voorzitter WASBO.