Afbeelding
Foto:

Halloween Kerkehout 2022

Zaterdag 29 oktober was het na 2 jaar van stilte eindelijk weer tijd dat de griezels en gespuis weer tevoorschijn mochten komen voor de Halloween viering in Kerkehout. Deze tijd van stilte hebben we goed kunnen benutten om allerei nieuwe ideeën te bedenken voor de editie van 2022. Al geruime jaren viert de buurtvereniging Kerkehout Halloween bewust op de zaterdag en ook dit jaar was het team van vrijwilligers op zaterdagochtend al vroeg uit de veren voor de opbouw van de spookroute.

De kinderen en hun ouders gingen van start om 19:00uur en waren bij heel veel bewoners welkom voor een snoepje welke duidelijk herkenbaar voor hen waren door de bezorgde flyer van de organisatie of doordat de bewoners van hun huis of tuin een waar spookhuis hadden gemaakt.Tijdens de route passeerden de bezoekers ook het buurtcentrum van de buurtvereniging.De organisatie had zich weer knap ingezet en vanaf de ingang van het gebouw was een hele spookroute uitgezet naar het achterliggende SV wassenaar waarbij men na het passeren door de wiebelende container er een waar griezelpad door de kleedkamers was gemaakt.Aan het einde van de route was er weer een griezelig dansoptreden van danstudio Kerkehout.
Uiteraard was er voor iedere bezoeker bij ons tentje een snoepje en heerlijke warme chocomel of kon er zelf limonade worden getapt uit de fontein allemaal gratis voor de bezoekers gesponsord vanuit de buurtvereniging Kerkhout
Kortom wij als organisatie kijken terug op een geslaagde Halloween 2022.Wij willen alle bewoners en bezoekers in/uit Kerkehout en omstreken bedanken voor hun medewerking en hun deelname en hopen u in de versie van 2023 weer op u mogen rekenen. Mede door uw enthousiasme behoud dit evenement al jaren het plezier voor iedereen!!
Wij willen SV Wassenaar bedanken voor hun medewerking en het beschikbaar stellen van het terrein.
Tot volgend jaar!!!
Namens team Halloween Kerkehout
Ramon, Brian, Rodney, Collin, Raymond, Frits