Afbeelding
Foto:

Oostdorp FrightNight 2022 was geweldig

Oostdorp FrightNight 2022 zit er weer op. Mede dankzij het uitzonderlijk fraaie weer was dit evenement er een om met veel plezier op terug te kijken.

Op vrijdag 28 oktober stond de wijk Oostdorp garant voor een onvervalst avondje griezelen.
Al rond 18:30 stonden de eerste kinderen met hun ouders of begeleiders te wachten op de toegang naar het Blauw Zwartterrein. Ze moesten nog even geduld hebben, maar werden ontvangen door de opzwepende muziek van onze ‘DJ Dannyboom’, die passend gekleed in een Ghillie suit zijn muzikale kunsten vertoonde. Ook de meiden van DansWing lieten zich weer van hun beste kant zien met spetterende optredens naast de ingang.

Om 19 uur was het dan eindelijk zover en konden de mensen naar binnen. Het buurtcentrum was omgetoverd tot een groot eng spookbos, compleet met bomen vol herfsttakken, afgevallen bladeren op de grond, een vijver met een spooky loopbrug en allerlei griezelige figuren als vleermuizen, spinnen, nonnen bij een kapel, compleet met traliecel en klokkentoren en heksen. Op het podium was een duister kerkhof te zien, met een zombie in een kist die in bedwang werd gehouden door een vervaarlijk uitziende doodgraver.
Bij de uitgang werd snoep en een routebeschrijving uitgedeeld door twee vriendelijke heksen en daarna ging men op pad de wijk in, waar nog veel meer griezelige verrassingen te wachten stonden.

Aan de reacties van mensen te horen, was men diep onder de indruk van het vele werk dat onze vrijwilligers hebben neergezet om er een geslaagde avond van te maken.
De organisatie van OFN wil daarom ook iedereen die zich in en rond het buurtcentrum én de mensen van de deelnemende adressen in de wijk heel hartelijk danken voor hun grandioze inzet. Ook de verkeersregelaars en de toezichthouders willen we hierbij danken voor het opofferen van hun vrije tijd. We hopen dat jullie allemaal, net als wij, genoten hebben van deze avond. Zonder jullie hadden we dit niet gekund.

Tenslotte gaat onze dank uit naar: Fonds Wassenaar, De Kracht, RULO, Marco van Noort, AGF Wiedenhoff, HEMA Wassenaar, Silvia’s Feestwinkel, Eetcafé Bozlust, administratiekantoor Vogels, AH Wassenaar, Anton en Liesbeth Nell, Blauw Zwart, Lagerberg Verhuisgroep, KlusWijs en Hamaco voor hun bijdrage, in welke vorm dan ook. Veel foto’s en filmpjes zijn terug te kijken op onze Facebookpagina: Ofn Frightnight. De volgende editie staat op de agenda op vrijdag 27 oktober 2023.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding