Afbeelding
Foto:

In posities

Is de titel van de najaarsproductie van toneelvereniging Mimicri. Vrijdag 11 en zaterdag 12 november is het weer zo ver. Een avondje genieten in ons eigen Wassenaarse theater van onze eigen Wassenaarse toneelvereniging.

Onder de bezielende leiding van Angela van Tol - Kenens heeft de cast van “In posities” zich gedurende de afgelopen 5 maanden druk bezig gehouden met de voorbereidingen van komend weekend. Teksten leren; geen lange monologen dit maal maar flitsende conversaties. Aan de ene kant een echtpaar en aan de andere kant een moeder met dochter die druk zijn met het uitzoeken van een gepaste jurk voor de verwachte promotie van één van hen. Ondanks de hulp van ter zake deskundig winkelpersoneel blijkt alles toch wat minder rozengeur en maneschijn dan je in eerste instantie zou vermoeden. Na de pauze wordt duidelijk waartoe het kopen van de jurken thuis heeft geleid.

Mimicri heeft een naam hoog te houden. Dat doet zij al sinds haar oprichting in 1978. (De vlotte rekenaars onder u hebben het al door: volgend jaar vieren we het 45 jarig bestaan van onze vereniging). En hoewel resultaten – behaald in het verleden – geen garantie vormen voor de toekomst staat de cast van deze productie te trappelen om het resultaat van haar noeste arbeid aan u te presenteren. Zij is er klaar voor. Ook het decor waarin alles zich gaat afspelen ziet er weer geweldig uit. Op dit vlak staat Mimicri haar mannetje in de gedaante van Hans Zonneveld en Jacques Blom. En alles wordt weer prachtig in het licht gezet zodat de kleinste details voor u duidelijk zichtbaar zijn. Kortom een avondje genieten bij u om de hoek. En dat voor een prijs van € 15,-

Het is wel aan te raden om te reserveren om een teleurstelling aan de deur te voorkomen. Dat reserveren kan op twee manieren: telefonisch 070 51 79 218 of via onze website www.mimicri.nl.

Afbeelding