Agenda

Zaterdag 1 oktober

Oktoberfest bij brouwerij Crooked Spider.
U bent van harte uitgenodigd op ons eerste Oktoberfest. Verwacht bier, bratwurst en Brezeln. Duitse schlagers en bekende meezingers. Het evenement begint om 17 uur. Het feest is 18+ en de tapkamer is gesloten voor normale drinkers.

Kunstroute door het centrum van Wassenaar. Laat je al shoppend inspireren.
Art of Shopping is een Kunstroute door het centrum van Wassenaar. De route is vrij en wordt aangegeven met gele voetstappen op het trottoir. Er zijn zo'n 30 etalages gevuld met werken van Wassenaarse Kunstenaars. Al "shoppend" kunt u zich laten inspireren. Wie weet zit er iets tussen voor in uw collectie?

Zondag 2 oktober

Kabouter Thijm van Poppentheater Koekla bij Cultureel Centrum Voorschoten
Naar een prentenboek van Admar Kwant, is een grappige voorstelling voor de allerkleinsten over de natuur, de bijtjes en een beetje magie. Poppentheater Koekla is weer terug met een grappige voorstelling met Kabouter Thijm. Familievoorstelling, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten. Aanvang: 11.00 uur.

Kabouter Thijm woont in een gezellige, oranje pompoen. Hij zorgt goed voor de bijtjes. Op een dag staat er een klein, dik varkentje op de stoep. Het varkentje heeft honger. Kabouter Thijm geeft hem honing en daarna mag het varkentje voor de bijen zorgen. Ook als Thijm er niet is. Op zo’n dag is de honing verdwenen. Wie heeft dat gedaan? Het varkentje, zijn vriendinnetje muis, de trol of het elfje?

De Week van Nationaal Park Hollandse Duinen
Laatste dag. Ervaar zelf wat voor moois Hollandse Duinen te bieden heeft en ontdek hoe uniek en waardevol dit gebied is. Er zijn allerlei verschillende activiteiten. Zoals een excursie met een schaapsherder, wandelingen bij landgoederen of de familie-activiteit ‘Ontdek de ranger in jezelf’. Maar ook een tijdreis door het Haagse Bos, sleepnetvissen en agrotoerisme-excursies staan op het programma: www.nphd.nl/deweekvan.

Thursday 6th October

Our monthly Meet & Mingle, where you can meet other people in the Leiden region in a casual and cosy setting.

Join Expat Centre Leiden for the next Meet & Mingle in October! The event will take place at Museum Voorschoten in Voorschoten between 18-20 hours. The event is free and some drinks and snacks will be provided. You need to register to reserve your spot as space is limited.

The event is free; you must register.
Keep in mind that there is a maximum number of attendees. Contact Louisa via partners@expatcentreleiden.nl in case you have any questions.