Op deze foto lachen de medewerkers van Bouwbedrijf de Wit, maar ze gaan hun Fons (midden) intens missen!
Op deze foto lachen de medewerkers van Bouwbedrijf de Wit, maar ze gaan hun Fons (midden) intens missen! Foto:

Bouwbedrijf de Wit bedankt Fons

Voor de Leidse Fons Delforterie is de komende 3 oktober een extra bijzondere feestdag. Het is niet alleen feest in Leiden, maar ook de dag dat zijn pensioen begint. Voor de medewerkers van Bouwbedrijf de Wit is het helaas geen feest, want zij gaan Fons intens missen!

Fons is vanaf 2014 in dienst bij het bekende Wassenaarse Bouwbedrijf van de Windlustweg. Een trouwe medewerker die ieder ochtend zijn collega’s voorzag van grapjes en grollen maar zijn werk uitermate serieus nam. Hij is een timmerman pur sang, een echte vakman en dat heeft hij bewezen op diverse klussen. Vooral zijn werk bij het bekende ‘De Nobel’ in Leiden en in het ‘Houten Huis’ aan de Stoeplaan waren pareltjes.
Uiteraard was Fons ook leermeester en heeft hij diverse stagiaires en collega’s mogen begeleiden. Altijd met plezier en deskundigheid.
In zijn vrije tijd genoot hij van de vele bijzondere reizen die hij samen met zijn vrouw en gezin maakte en ongetwijfeld in de toekomst nog gaat maken! Daarnaast is hij sportief en een fervent hardloper.

De directie en de medewerkers van Bouwbedrijf de Wit gaan Fons, zijn aanwezigheid en vakwerk erg missen maar wensen hem vooral hele fijne jaren toe, samen met zijn vrouw Pauline en zijn gezin, en hopen dat de komende 3 oktoberviering in Leiden onvergetelijk wordt!