Concertseizoen van JSW belooft weer muziek van grote klasse

Jazz Sociëteit Wassenaar gaat medio oktober weer van start met een lijst van optredens om als muziekliefhebber de vingers bij af te likken. Alle concerten vinden zoals gebruikelijk plaats in ons oergezellige Theater Het Deijlerhuis, en zijn op acht verschillende zondagmiddagen van 16:00 tot 18:00 uur. Gezeten in een comfortabele stoel aan een sfeervol verlicht tafeltje, genietend van een drankje en van de nu al legendarische Bourgondische Bitterballen, ondertussen luisterend naar diverse stijlen verrassende jazzmuziek.

Het openingsconcert wordt op zondagmiddag 16 oktober verzorgd door de Teus Nobel Liberty Group. Dit kwartet jazzmuzikanten o.l.v. saxofonist Teus Nobel speelt uiterst lyrisch, en dan weer met een stevige groove.

De maand erna, op zondagmiddag 13 november, speelt niemand minder dan gitarist Jan Akkerman & Band op het JSW podium.

We sluiten het kalenderjaar 2022 in de winter af met jazz in caribische sferen. Dwarsfluitist Ronald Snijders & Band spelen bij JSW de winterkou uit de lucht!

En hoe zit het met de invulling van het concertseizoen vanaf januari 2023? Daarvoor biedt onze site www.jazzsocieteitwassenaar iedereen álle informatie.