Afbeelding
Foto:

Borrel en lezing voor reünisten Minerva ter viering van Leidens Ontzet

Op 3 oktober 1574 werd de stad Leiden ontzet door een geuzenvloot en kwam er een einde aan het Spaanse Beleg. Ter herdenking van de belegering en het ontzet viert Leiden ieder jaar op 3 oktober feest. Ook in Wassenaar wordt stilgestaan bij het Leidens Ontzet.

Traditiegetrouw organiseert het 3 oktober comité voor alle reünisten van studentenvereniging Minerva, woonachtig in Wassenaar, een borrel en een lezing.
Alle in Wassenaar wonende reünisten van Minerva, en hun partner, zijn op maandag 3 oktober vanaf 19:00 uur van harte uitgenodigd op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club aan de Groot Haesebroekseweg 22.
De avond begint met een borrel en wordt omstreeks 20:00 uur voortgezet met een lezing van Rogier Krabbendam (1997). De heer Krabbendam is voorzitter van D66 Wassenaar en Manager Public Affairs bij werkgeversorganisatie van VNO-NCW.
Deelname aan het programma kost € 15,00 p.p. en kan ter plekke contant worden voldaan. Aanmeldingen en/of vragen kunnen worden gestuurd naar wassenaar3oktober@gmail.com. Het 3 oktober comité kijkt uit naar een geslaagde bijeenkomst!
Ernst Enschedé (1956), Mijanou Blaauw (1989), Mark van Koppen (1990), Machteld Verboom (1998) en Joris Mulders (2000)

Afbeelding