Afbeelding
Foto:

SWZ zet vrijwilligers in het zonnetje tijdens ‘tropische’ barbecue

Na drie jaar kon het eindelijk weer plaatsvinden: het jaarlijkse vrijwilligersfeest van SWZ. Deze keer in de vorm van een gezellige barbecue in de tropische sfeer. Op een de zon overgoten laatste woensdagmiddag 31 van augustus kwamen 60 van de 100 ingeschreven vrijwilligers van SWZ naar de tuin bij locatie Sophieke. Daar werden zij warm onthaald door de coachend begeleiders met een bloemen krans en een tropische cocktail. Vervolgens konden zij naar de fotohoek voor een fotoshoot met Mexicaanse accessoires.

Het feest werd officieel geopend door bestuurder Hester Branderhorst. Zij bedankte Die de vrijwilligers hartelijk bedankte voor hun inzet en aangaf dat benadrukte SWZ eigenlijk niet zonder vrijwilligers kande onmisbare rol die vrijwilligers binnen SWZ vervullen.

Samen met de restauratieve dienst, zorgde het complete management team dat iedereen voldoende te eten en te drinken kreeg. De muziek werd verzorgd door Erik van ‘Plaatjes vullen gaatjes’, die de sfeer goed aanvoelde en daarbij de juiste platen koos. Er kon werd gedanst, gezongen, en meegedaan worden met de swingo, waarbij leuke plaatjes te winnen waren. Team Welzijn gaf voor het dessert nog een dansje weg en iedereen heeft zich prima vermaakt.

Voor de vrijwilligers die nog een gaatje over hebben, was er een boom met ananassen, waar vacatures voor vrijwilligers op vermeld stonden. Uiteraard mag mocht deze ananas ook doorgegeven worden.

Al met al was het een zeer geslaagde avond, die werd afgesloten met een klein ‘after party-pakketje’ voor elke vrijwilliger. Dit pakketje is mogelijk gemaakt door de vrijwilligersprijs die SWZ in mei mocht ontvangen voor de vrijwilliger van het jaar in de categorie expats. De SWZ- vrijwilligers die niet op het feest konden zijn, zullen op een ander moment dit pakketje ontvangen.

Ook vrijwilliger worden? Vraag naar de mogelijkheden: e.dehaan@swz-zrog.nl

Elly de Haan Coördinator Welzijn en Vrijwilligers SWZ

Afbeelding
Afbeelding