Zomerdienst-regeling W.O.B. zwemmen

Algemeen

De W.O.B. heeft een aantal mogelijkheden om, op speciaal voor de leden gereserveerde tijden, te komen zwemmen in het Sterrenbad.

Normaal is er iedere werkdag gelegenheid om aan een activiteit deel te nemen maar vanaf 11 juli tot en met 21 augustus is het zomervakantie.

Het Sterrenbad heeft gelukkig nog wel een aantal uren gevonden waarop we de gelegenheid krijgen om onze conditie op peil te houden.

Op maandag, dinsdag en donderdag is er van 10.00 – 11.00 uur oefenen in het extra warme therapiebad. Onder de enthousiaste leiding van de badmeester kunt U de spieren en gewrichten losmaken. Het zwemmen in het wedstrijdbad komt gedurende de vakantieweken te vervallen.

Deze tijden gelden alleen voor de periode van 11 juli tot en met 21 augustus!

Daarna begint weer het normale rooster, waarbij iedere werkdag in het therapiebad geoefend kan worden en op dinsdag van 10.30 – 10.45 uur trimles in het wedstrijdbad is, gevolgd door banenzwemmen.

Een goed moment om de vage plannen die u al tijdenlang heeft, om te zetten in een daadwerkelijke actie.

Over het algemeen bewegen we te weinig en bewegen is ontzettend belangrijk als we op wat gevorderde leeftijd actief willen blijven.

Bovendien is zwemmen ontzettend leuk, zeker met een groep enthousiaste mensen.

Goed voor hart, spieren, kracht, souplesse, mentale gezondheid en voor het sociaal contact: velen gingen u al voor.

Je kunt meer dan je denkt: kom zwemmen bij de W.O.B.!

Alle informatie is te krijgen op onze website: www.wobactief.nl, via de mail : wob.wassenaar@gmail.com., bij Judith de Joode: 0611279703, of bij het zwembad: www.sterrenbad.nl