Op foto: Chayenne Ewijk
Op foto: Chayenne Ewijk

Delissen Martens Oud Wassenaar open 2022 weer van start!

Algemeen

Dit jaar is het Delissen Martens open weer in de gebruikelijke eerste week in juli. Het toernooi dat gekenmerkt wordt door een geweldige ambiance, gezelligheid en op alle vlakken een goed deelnemersveld. Dit jaar in het bijzonder is de damesenkel 2 zeer goed bezet. Natuurlijk zijn ook dit jaar de heren van de partij. De winnaars van vorig jaar Yannick Ebbinghaus en Jade Groen worden helaas wel gemist, maar dit biedt mogelijkheden voor andere deelnemers. 

Wat dit jaar het Delissen Martens open zo bijzonder maakt zijn 9 deelnemers bij de dames in de hoogste categorie. De eerste geplaatste is Lianne de Jong een dame die al jaren zeer steady veel wint in de hoofdklasse voor Victoria uit Rotterdam. Oud winnaar Vivian Polak doet sinds een aantal jaar weer mee. Veel jonge dames die de afgelopen jaren veel hebben getraind kunnen laten zien dat ze stappen hebben gemaakt, zoals Chloe Lomans, Tess Menten, Mima de Niet, Noumea Witmus en Mega Lynn Cafin. Er doet ook een top senioren speelster Francoise Grindou, die in 2018 nog tweede van de wereld 35+ stond is ook van de partij. Maar de publiekstrekker is Chayenne Ewijk. Een dame die op haar hoogst maar liefst 229 van de wereld heeft gestaan. En prachtige overwinning heeft behaald op oud top tien speelster Kirsten Flipkens. Ewijk is op dit moment top padelspeelster en zit bij het Nederlands team.

In de herenenkel 2 zien we publiekstrekkers zoals Stephan Fransen, Arnout van Weelde, Enzo van der Heijden, Senne Braun en Tom Smit.

De andere categorieën zijn zeer goed bezet en het toernooi heeft dan ook ruim boven de 350 inschrijvingen. Het wordt geen strandweer maar wel heerlijk weer om buiten te zijn. Dus de perfecte week om lekker in op het park van L.T.C. Oud Wassenaar rond te lopen, te eten en drinken en te genieten van het mooie tennisspel.

Het toernooi wordt dit jaar georganiseerd 4 tot en met 10 juli. In het voorweekend op 2 en 3 juli zullen ook al wedstrijden zijn.