Afbeelding

Agenda

Algemeen

Promenadeconcert: geen viool, wel piano in de Dorpskerk op 9 juli
Het aangekondigde concert op 9 juli van Maartje van Rheeden, viool en Henk Mak van Dijk, piano, gaat niet door. Maartje is namelijk getroffen door het Corona-virus en kan dus zaterdag niet spelen. De organisatie van de Promenadeconcerten heeft besloten toch een concert op deze datum te geven. Zoals gewoonlijk van 16.00 tot 16.30 uur. Toegang: vrij.
Na afloop is er een opendeur-collecte. Aan dit geïmproviseerde concert doen mee: de pianist Henk Mak van Dijk, die onder andere de prachtige ‘Traümerei’ van Schumann zal spelen en enkele andere musici, (fluit, hobo, Cavaillé Coll orgel) met aansprekende, ‘light classic’ muziek. Wij wensen Maartje een snel herstel toe en wij hopen dat u toch verrast zal zijn met de mooie muziek a.s. zaterdag in onze Dorpskerk.

Rommelmarkt in De Plataan zaterdag 16 juli
Opruiming in De Plataan. We hebben leuke kleine spulletjes die wij graag aan de man en de vrouw brengen. Er is vast ook iets voor u bij. Tegen een kleine betaling is er wat te eten en te drinken. De datum voor deze gezellige sfeervolle rommelmarkt is zaterdag 16 juli van 10.00 tot 15.00 uur in ontmoetingsruimte De Plataan, Ernst Casimirstraat 54. Komt u ook even kijken? Tot 16 juli. We zien graag uit naar uw komst en wensen u een fijne zonnige zomer! 

‘Trio Wielenga’ in Promenadeconcert Dorpskerk 16 juli
Zaterdag 16 juli speelt van 16.00 tot 16.30 uur het ‘Trio Wielenga’ in de Wassenaarse Dorpskerk. Janine Poot, dwarsfluit, Wolter Wielenga, dwarsfluit, Deka Wielenga, cello. Met medewerking van Sebastiaan Schröder, piano. Toegang: vrij. Na afloop van het concert is er een opendeur-collecte. Zoals elk jaar brengt dit trio een gemêleerd programma over het voetlicht: Mozart, Bach, ‘Prayer’ van Celine Dion en ‘The winner takes it all’ van Abba. Gebleken is dat een combinatie van klassieke muziek en melodische muziek uit deze tijd door de toehoorders op prijs wordt gesteld. Het trio zal dus voor het eerst samen met de mooie Bösendorfer vleugel in onze kerk te horen zijn. Wij kijken er naar uit en, naar wij hopen, u ook!

Mini Opera Baljuw huis 28 augustus
Op zondag 28 augustus zullen twee korte opera’s van Mozart en Salieri opgevoerd worden in de tuin van het Baljuwhuis in Wassenaar. Het entreeticket bedraagt € 20,00 en is inclusief één consumptie. Uitvoeringen zijn om 14:00 en 16:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Boekhandel de Kler in de Langstraat of u kunt kaarten bestellen door een mail te sturen naar bestuur@minioperawassenaar.nl o.v.v. naam en tijdstip van de uitvoering die u kiest.