Afbeelding
Foto:

Wassenaarse Post

Wij ontvangen graag uw ingezonden brieven. De deadline is woensdag 09.00 uur. Wij ontvangen uw bijdrage bij voorkeur per e-mail, maar per post mag ook. Ons e-mailadres is: redactie@dewassenaarsekrant.nl. Ons postadres is: Van Zuylen van Nijeveltstraat 202, 2242 AX te Wassenaar. De redactie behoudt zich het recht voor ingezonden brieven en artikelen te weigeren dan wel te redigeren of in te korten. Aanvallen op personen, beledigingen en taalgebruik kunnen redenen zijn om een brief te weigeren. Anonieme bijdragen en open brieven (gericht aan instanties en derden) worden niet geplaatst.

Dievegge!

Met het betaalkaartje van iemand anders je eigen boodschappen betalen is diefstal. Een kaartje vergeten op het betaalapparaat zal meerdere mensen wel eens overkomen zijn. Dan geef je dat kaartje af aan de juffrouw van de desbetreffende winkel. Normaal gesproken! Misschien heeft deze mevrouw (want dat was het) nog ergens een heel naar gevoel over haar misdrijf. Doe dan het geld (€20) in een envelop en geef het af bij de ‘trekpleister’, de betreffende winkel; zij weten ervan. Een tip voor de nieuwe winkeljuffrouw: alert zijn op dit soort mensen.

Een gedupeerde klant en een teleurgesteld mens

Eyecatcher 1
Blauw-gele vlaggen
als een voddenbaal geknoopt
om beelden van brons
dat betuigt wel sympathie
maar getuigt het van respect ...
Mieke van den Berg


Lege flessenactie Honkbal Pupillen S.V. Wassenaar

Op zaterdag 2 juli gaan de spelers van Honkbal pupillen van S.V. Wassenaar de wijk Kerkehout weer in, om tussen 10.00 en 13.00 uur lege flessen op te halen. Hiermee willen onze toppers de vereniging steunen. De opbrengst van juni was 265 euro!
Dus heeft u lege statiegeldflessen? Geeft u deze dan mee aan onze pupillen!
Dank u wel!