Foto van vader (Marianne Molsbergen)
Foto van vader (Marianne Molsbergen) Foto:

Wassenaarse Post

Wij ontvangen graag uw ingezonden brieven. De deadline is woensdag 09.00 uur. Wij ontvangen uw bijdrage bij voorkeur per e-mail, maar per post mag ook. Ons e-mailadres is: redactie@dewassenaarsekrant.nl. Ons postadres is: Van Zuylen van Nijeveltstraat 202, 2242 AX te Wassenaar. De redactie behoudt zich het recht voor ingezonden brieven en artikelen te weigeren dan wel te redigeren of in te korten. Aanvallen op personen, beledigingen en taalgebruik kunnen redenen zijn om een brief te weigeren. Anonieme bijdragen en open brieven (gericht aan instanties en derden) worden niet geplaatst.

Vliegtuiglawaai
Ik moest lachen om de ingezonden brief van de heer Harry Verkleij over vliegtuiglawaai boven Wassenaar. De VVD krijgt altijd veel stemmen in Wassenaar en deze partij is heel erg voor een groot Schiphol. Misschien kan er inderdaad ergens anders gevlogen worden. Kom op Wassenaarders, dan hebben anderen last van het lawaai. Wees geen NIMBY (not in my backyard). Stem op een partij die vliegen onaantrekkelijker wil maken en vlieg zelf ook minder.
Erik van den Doel

Zoektocht naar (half)broer
Ik ben op zoek naar de (half)broer, zoon van Coen(raad) de Ridder. De naam van de vader is Coenraad de Ridder. Hij is geboren op 3 oktober 1933 en overleden in 2014 in Den Haag. De vader heeft lange tijd in centrum van Den Haag gewoond (omgeving Kneuterdijk). Hij zou zijn zoon een keer hebben ontmoet. Waarschijnlijk is de zoon geboren tussen 1962 en 1972. De zoon zal niet de achternaam De Ridder dragen. Waarschijnlijk heeft de zoon ook lange tijd in omgeving Wassenaar/Den Haag gewoond.
Marianne Molsbergen