Afbeelding
Foto:

Met Sportshop Mol de zomer in

Wassenaar - Eindelijk is het lente en komen de temperaturen overdag boven de 15 graden. We zijn af van de lockdown en vol energie om er een mooi seizoen van te maken. Het seizoen begon voor Sportshop Mol al vroeg door de vele aanvragen voor de zeilmakerij. Het verlangen van de mensen om een beschut buiten te hebben, stopte niet met het einde van de lockdown. 

Een zijkant voor een pergola blijft een van de meest gevraagde producten. Ook de op maat gemaakte hoes over de tuinmeubelen, BBQ of Green Egg is een veelgevraagd artikel. Gek genoeg is daar een mode in ontstaan. Vroeger koos men veelal voor een groene hoes om in de stijl van de tuin te blijven. Tegenwoordig zien ze bij Mol de trend dat mensen ook doorzichtige hoezen van zogenaamd raamfolie laten maken. Uiteraard repareert de firma Mol ook nog steeds zeilen, tenten en eigenlijk alles waarvoor u denkt hun kennis en techniek nodig te hebben. 

Dit alles gebeurt onder de bezielende leiding van meesterzeilmaker Derk Mol samen met jongste zoon Wilco en zijn eigen bedrijf Mol Sails & Deck. De verandering naar het voorjaar/zomer-seizoen in de winkel heeft al begin april plaatsgevonden. Oudste zoon Arjen Mol zwaait daar de scepter. Hij heeft verstand van echt alle producten in “zijn” shop. Of het nu gaat om een zaklantaarn, slaapmat, slaapzak of andere artikelen om uw kampeertocht te vergemakkelijken, hij weet het. Maar ook kan hij u deskundig adviseren over de kleding in de winkel. Als u passend schoeisel zoekt neemt hij rustig de tijd u uitgebreid te informeren over de fantastische schoenen van On of de laarzen van Muckboot, Gateway1 en Dubarry. Zoekt u een goede waterdichte, winddichte ademende jas dan geeft hij advies in de keuze tussen de merken 8848, Didriksons, Jack Wolfskin en Craghoppers. De functionele kleding van Colombia en Craghopper geeft de klant een ruime keus in shirts, blouses en broeken. Voor de dames zijn er ook nog skorts en sportieve jurkjes en voor de heren een collectie broeken en bermuda’s van Meyer. Deze kleding is ook te bewonderen tijdens de grote modeshow in het centrum van Wassenaar op zaterdag 21 mei a.s. Sportshop Mol hoopt u snel in de winkel te verwelkomen: dinsdag t/m vrijdag van 9.30–17.30 uur en zaterdag van 9.30-17.00 uur.

Sportshop Mol
Tuinpad 69
2242 TB WASSENAAR
tel. 070-5117681
www.sportshopmol.nl
info@sportshopmol.nl