De 2022-editie van de Wassenaarse Avond4daagse komt eraan!

Wassenaar - De draaiboeken zijn afgestoft, de routes nagelopen en betrokkenen zijn geïnformeerd. Met andere woorden de voorbereidingen voor de Wassenaarse Avond4daagse zijn reeds in volle gang. Na de Avond4daagse Home-Edition van de afgelopen 2 jaar wordt er dit jaar weer de enige echte Wassenaarse Avond4daagse georganiseerd. En ook dit jaar willen we er weer een groots en gezellig festijn van maken voor jong en oud. Dit jaar wordt de Avond4daagse gelopen van dinsdag 7 juni tot en met vrijdag 10 juni!

Deelnemers kunnen als vanouds kiezen uit verschillende mooie routes door en om Wassenaar van 2,5km, 5km of 10km. Deze editie 2022 is alweer de 13e keer dat het evenement plaatsvindt. We zijn blij dat de spectaculaire finale op de slotdag van de Wassenaarse Avond4daagse ook dit jaar weer plaats kan vinden bij voetbalvereniging Blauw-Zwart aan de Dr. Mansveltkade. Het evenement willen we voor zo veel mogelijk mensen in Wassenaar toegankelijk maken. Via deze weg willen wij dan ook alle Oekraïense kinderen, die in ons dorp verblijven oproepen, om geheel kosteloos mee te lopen bij dit wandelfeest! Contacten met diverse partijen hierover zijn al in volle gang. Mochten we uw instantie nog niet benaderd hebben, zoekt u dan svp contact met ons via Facebook, onze website of stuur een e-mail naar
avondvierdaagsewassenaar@gmail.com De starttijd is ieder Iedere avond tussen 17.30 en 19.00 uur op de locatie St. Bonifaciusschool (dinsdag t/m donderdag), Kloosterland 5. De startlocatie op vrijdag 10 juni is bij Blauw-Zwart.
Inschrijving kan enkel online. Via de QR code wordt automatisch doorgelinkt naar het inschrijfformulier van de Koninklijke Wandel Bond Nederland, waarbij ook de betaling van het inschrijfgeld van € 5,00 geheel veilig kan worden gedaan. Na de betaling ontvangt u digitaal uw ticket via de mail.Deelnemen aan de avondvierdaagse is geheel op eigen risico. Daarom hebben we (de Stichting Avondvierdaagse Wassenaar) voor de veiligheid van alle deelnemers een deelnemersreglement en algemene voorwaarden opgesteld. Je kan deze lezen op onze website avond4daagsewassenaar.nl/home2
De Stichting Avondvierdaagse Wassenaar is verantwoordelijk voor de jaarlijkse wandeltocht, waarbij de organisatie in handen is van Ronde Tafel Wassenaar met ondersteuning van o.a. Ladies Circle en vele anderen Wassenaar. De avond4daagse kan niet bestaan zonder de inzet en bijdrages van haar sponsors. Dit jaar heeft ook de Rotary District Zuid-Holland een zeer royale bijdrage geleverd om te zorgen dat dit een onvergetelijk evenement wordt. Hierbij willen we alle sponsors van harte bedanken! En wilt u ook graag de Avond4daagse sponsoren? Neemt u dan svp contact met ons op via eerder genoemd adres. De Avond4daagse Wassenaar, een evenement voor en door Wassenaarders.