Sportproeverij op 13 mei

Wassenaar - Tijdens de landelijke Vitaliteitsspelen wordt in Wassenaar een Sportproeverij voor 55-plussers georganiseerd op vrijdagmiddag 13 mei op sportpark De Schulpwei aan de Dr. Mansveltkade. Deze sportproeverij is bij uitstek geschikt, om verschillende activiteiten uit te proberen.

Dit is natuurlijk afgestemd op de doelgroep. U kunt kiezen uit yoga, jeu de boules, gym, badminton, walking football, boksen, walking handbal en golf. Door dit grote aanbod kan iedereen meedoen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden en interesses.

Het gaat naast lekker bezig zijn ook om samen met anderen in beweging te zijn. Dit op een toegankelijke en ontspannen manier. Tijdens de pauze kan onder het genot van een drankje informatie over een gezonde leefstijl worden gedeeld. Iedereen wil gezond oud worden, maar zich niet oud voelen.

Daarom kunt u bij de start van de middag ook een fittest doen onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut. Deze actieve middag is ook nog eens gezond voor uw portemonnee, want deelname is helemaal gratis. Kom dus in beweging en neem gezellig iemand mee naar deze Sportproeverij voor 55+. Meer informatie over de Sportproeverij is te vinden in de agenda op fitinwassenaar.nl

Inschrijven kan via de website van Fit in Wassenaar, door een email te sturen naar info@fitinwassenaar.nl of ook ter plaatse tussen 12.30-13.15 uur. U kunt een fittest doen tussen 12.30-13.15 uur. Om 13.30 uur wordt met de andere activiteiten gestart. Rond 16.00 uur ronden we de middag af en gaan we moe maar voldaan het weekend in. Zien we u ook? We kijken nu al uit naar een inspirerende Sportproeverij voor 55-plussers.