Meisjes C-Jeugd Olympia'72 behaald
verdiende overwinning

Wassenaar - Meisjes C-jeugd moest zondag de dag openen met een wedstrijd tegen Gemini uit Zoetermeer. Na de week ervoor een goede overwinning te hebben behaald, moesten ze nu aantreden om 10.00 uur tegen Gemini. De wedstrijd ging gelijk op.

In de rust werd besproken, hoe de tactiek in de tweede helft moest zijn. Het aanspeelpunt in de midden Kenza werd dan ook regelmatig aangespeeld en zo werden er verder gecombineerden mooie doelpunten gemaakt. De verdediging stond goed en werd ondersteund door goed keeperswerk van Rachel. De einduitslag 17-13 was in het voordeel van de meiden van Olympia'72. Deze meiden vragen nog steeds ondersteuning voor nieuwe speelsters om het team compleet te maken. Dit is de groep van +/- 13 t/m 15 jaar. Ze trainen op dinsdag van 18.00-19.30 uur op het sportcomplexs aan de Deylerweg 157 ( naast het Adelbert College). "Kom kijken of doe gewoon mee, info te verkrijgen bij de trainer "Sem". Na deze goede prestatie moesten de dames A-jeugd aantreden tegen Savosa uit Rotterdam. De dames begonnen de wedstrijd goed door snel te combineren en schoten van Esther. De ruststand was dan ook in het voordeel van Olympia'72.

Na de rust ging de conditie een rol spelen, Olympia werd wat slordiger en hier maakte Savosa goed gebruik van.Toch wisten de dames zich nog een keer op te richten en terug te komen in de wedstrijd. Dit maakte de wedstrijd leuk en spannend om te bekijken. Na een spannende en goede wedstrijd was de einduitslag 16-19 in het voordeel van Savosa. Na deze spannende wedstrijd moesten de heren spelen maar helaas kon de tegenstander (Feyenoord) geen team op de been brengen. Als laatste deze zondag moest de E-jeugd aantreden tegen H.V.V. 70 uit Voorschoten. De wedstrijd verliep zoals al het hele seizoen inh et voordeel van de jongens en meisjes van Olympia'72. De einduitslag was 16-12 in het voordeel van Olympia'72. Ook in deze groep is er nog plaats voor enkele spelers en speelsters, dus ook hier kom gewoon mee doen op dinsdag van 18.00-19.00 uur. "dit is de groep van +/- 10 t/m 13 jaar, gewoon doen"

Olympia'72 bestaat dit jaar 50 jaar en viert dit met tal van activiteiten, zo is er zaterdag 14 mei van 16.00 - 20.00 uur de receptie voor leden, oud ledenvrijwilligers en genodigden. Behoor je tot deze groep kom gerust een drankje en hapje doen, en kunnen we met elkaar de 50 jaar handbal in wassenaar met elkaar de revue laten passeren. En dan ook misschien nieuwe herinneringen met elkaar maken, hopelijk tot dan.