Burgemeester Leendert de Lange ontvangt het eerste Zonnebloemlot 2022 uit handen van voorzitter Sjoerdtje Heijder, Tekst en foto: Florine Bouritius
Burgemeester Leendert de Lange ontvangt het eerste Zonnebloemlot 2022 uit handen van voorzitter Sjoerdtje Heijder, Tekst en foto: Florine Bouritius Foto:

Burgemeester De Lange ontvangt het eerste Zonnebloemlot 2022

Wassenaar - “Ja, De Zonnebloem doet mooie dingen, ik koop twee loten !”. Dat klonk tussen de vrolijk spelende honden op het zonnige grasveld voor Raadhuis De Paauw. Deze koper moest echter nog even geduld hebben, want onder toeziend oog van De Leeuwen reikte Zonnebloemvoorzitter Sjoerdtje Heijder even later het eerste lot 2022 uit aan burgemeester Leendert de Lange van Wassenaar. “Het is belangrijk dat alle Wassenaarders kunnen meedoen in de samenleving en De Zonnebloem doet daar heel goed werk voor”, aldus de burgemeester bij de overdracht. “Ik wens De Zonnebloem een prachtige opbrengst toe, zodat zoveel mogelijk Wassenaarders die door een beperking niet gemakkelijk de deur uitgaan daadwerkelijk prachtige uitjes kunnen beleven !”.
Veel Wassenaarders gaan met De Zonnebloem mee op onze maandelijkse uitjes, zeker nu dat weer, zo veilig mogelijk, kan. Zo bezoeken we op 21 april in Oudenbosch de replica van de Sint Pieter en op 2 en 11 mei de Keukenhof in Lisse. Gelukkig kan dit jaarlijkse reisje na twee jaar “stilte” nu weer doorgaan. Om deelname daadwerkelijk voor zoveel mogelijk Wassenaarders mogelijk te maken verkopen de vrijwilligers van De Zonnebloem dus ook dit jaar weer loten. Voor 2 euro maakt u, bij de trekking op 10 november, al kans op een leuk dagje uit, een iPad, een elektrische fiets, een cadeaubon en zelfs een weekendjeweg ! Wilt u ook één of meer loten kopen ? Stuur dan een mail aan onze secretaris Paul Meltzer via pauladameltzer@ziggo.nl of bel hem via: 070-5117307. Met uw aankoop helpt u de Zonnebloemslogan “Er kan zoveel meer dan je denkt” voor onze gasten waar te maken. Daarmee steekt u bovendien een hart onder riem van al diegenen in ons mooie dorp die zich als vrijwilliger inzetten voor de belangen van ouderen. Zoals ook de vrijwilligers van de Federatie Wassenaarse Ouderen en van de bonden die deze FWO vertegenwoordigt. De Zonnebloem kijkt ernaar uit ook dit jaar weer veel loten aan u te mogen verkopen. Met káns voor u op een prijs, maar met uw zékerheid dat u zoveel meer mogelijk maakt voor Wassenaarders met een beperking. Ook de burgemeester beveelt De Zonnebloemloterij warm bij u aan !