Foto: Herberg 't Hoekje
Foto: Herberg 't Hoekje Foto:

Hoekje Historisch

Wassenaar - Hoekje Historisch is een veelzijdige dorpswandeling door het centrum van Wassenaar, georganiseerd door Herberg 't Hoekje. Eén van de vele vaste, vertrouwde gezichten van ‘t Hoekje is Erwin. Erwin heeft naast een passie voor Herberg ‘t Hoekje ook een passie voor geschiedenis. Het was ooit het idee van Erwin om oude foto's van Wassenaar te tonen in ‘t Hoekje, iets waar bezoekers al meer dan 10 jaar van genieten.

Zo is ook het idee ontstaan om wandelingen te organiseren, waarbij Erwin u als amateurhistoricus meer zal vertellen over de geschiedenis van Wassenaar. De wandeling begint bij ‘t Hoekje, waarbij u ontvangen wordt met koffie of thee. Vervolgens gaan we aan de wandel en kunt u deze afsluiten met een heerlijk 3-gangen keuzemenu.
Tijdens de wandeling van ongeveer 3 kilometer (duur ± 2 uur) nemen wij u mee door het verleden van Wassenaar. Mooie en bijzondere plekjes waar u doorgaans aan voorbij gaat zonder te weten hoe het was en hoe het dorp ontstaan is. Eeuwenoude panden, bijzondere pleinen, mooie straten; we wandelen langs historische bezienswaardigheden waar Erwin u veel over kan vertellen. Laat ons u meenemen zodat u Wassenaar nog beter leert kennen!

Arrangement
Wandeling met 3-gangen menu
€ 54,50 p.p.
Inclusief ontvangst met kopje koffie of thee, na de wandeling aansluitend een drankje en daarna kunt u aan tafel. Exclusief drankjes tijdens diner. Keuze uit vlees, vis of vegetarisch menu.
Vanaf vrijdag 15 april (Goede Vrijdag) te boeken op iedere vrijdag en zaterdag van de week, aanvang 14.00 uur. Op 1e en 2e Paasdag, met Hemelvaart en met Pinksteren wandelen wij ook! 
Voor meer informatie of reserveren kunt u telefonisch contact opnemen, 070-5110487 of WhatsApp 06-20997900.