Foto: Michel van der Kleij
Foto: Michel van der Kleij Foto: MJL van der Kleij

Klaverjassen Run for Rio bij Blauw Zwart

Woensdag 6 april organiseert de stichting Run for Rio wederom een klaverjasavond bij voetbalvereniging Blauw-Zwart. De klaverjasavond begint om 19.30 uur, maar vanaf 19.00 uur kunt u al in de kantine van Blauw-Zwart terecht om een kopje koffie te drinken. U kunt zich individueel of per koppel inschrijven; het inschrijfgeld bedraagt 6 euro per persoon. De laatste kaartavond vorig jaar was gezellig druk en heel geslaagd. Ook nu hopen we weer op een “volle bak”. Aan het einde van de kaartavond zal er ook een loterij plaatsvinden met ook dit keer vele mooie prijzen die door allerlei particulieren en bedrijven voor dit doel ter beschikking zijn gesteld. Inschrijven kan via het inschrijfformulier dat u aantreft op runforrio.com
Het kan ook telefonisch bij John Schrader, telefoonnummer 070-5176236 of Trudy Efdee, telefoonnummer 06-83627269. U kunt het inschrijfformulier ook afgeven bij Trudy, van Heeckerenstraat 5 of de van Houtenweg 74. De opbrengst van deze avond is bestemd voor de bouw van de tweede fase van de New Horizon Community School in Oeganda. Hier worden op dit moment vier nieuwe lokalen gebouwd. Binnen enkele weken hoopt men klaar te zijn met deze tweede fase, zodat nog meer kinderen naar school kunnen.
Afgelopen zondag 27 maart was er de aftrap van de Marskramerloop; deze loop is tijdens het Hemelvaartsweekend op donderdag 26 en vrijdag 27 mei en door 18 lopers zal er dan gelopen worden van Bad Bentheim in Duitsland naar Wassenaar. Op dit moment zijn de 18 lopers al volop in training om deze grote loop goed te kunnen volbrengen. De afstand die moet worden afgelegd is 350 km!! Wilt u de lopers extra aanmoedigen, dan kunt u de lopers per kilometer sponsoren voor het mooie doel waar zij voor lopen in Oeganda. Tijdens de bijeenkomst afgelopen zondag zijn de eerste 45 km al gesponsord en staan er al 45 namen op het grote loopbord. De eerste mooie tussenstand is zo al 450 euro! Bent u verhinderd op 6 april, maar wilt u toch uw steentje bijdragen, dan kunt u uw gift overmaken op onze bankrekening: Run for Rio te Wassenaar; IBAN-nummer NL21INGB0000193157 of Rabobank NL57RABO0368010724. Ook kunt u de lopers sponsoren met 10 euro per kilometer.