Afbeelding
Foto:

Scheggetman Makelaardij helpt u bij het zoeken van een "thuis"

Het is niet zomaar wat; een eigen woning kopen! En helemaal in deze tijd is het lastig om “waar” voor je geld te vinden. Ik, Carla Scheggetman, ben sinds oktober vorige jaar mijn eigen kantoor gestart om de mensen bij te kunnen staan bij één van de grootste stappen in hun leven: een “thuis” zoeken! Mijn streven is om de mensen zoveel mogelijk te ontzorgen. Ik start altijd met een gesprek; elkaar leren kennen en aanvoelen wat iemand nu echt wil. Dat blijkt namelijk, naarmate het gesprek vordert, zo af en toe best anders te zijn dan gedacht. Bij de verkoop van een woning komt best veel kijken.

Tijdens een kennismakingsgesprek komen de mensen er dan meestal wel achter dat het niet simpelweg een bord in de tuin zetten is en de woning verkoopt zich vanzelf wel. Er zit een heel plan achter om tot de juiste prijs en de kopende partij te komen. Dit geldt ook voor de verhuur van een woning. We gaan eerst bepalen wat iemand nu echt wil; voor langere tijd verhuren of liever toch wat korter met de zekerheid dat de woning ook weer vrijkomt voor eigen gebruik. Tijdens het gesprek komt een verhurende partij er meestal achter dat wat ze eerst wilden eigenlijk toch het tegenovergestelde blijkt te zijn. Hoe dit kan? Ik probeer de klanten zoveel mogelijk informatie te verschaffen over rechten en plichten. Dat haal je niet zomaar van internet en dat is dan ook de reden dat een erkende makelaar inschakelen echt loont. Dit geldt ook voor de aankoop van een woning. De zoeker heeft meestal een hele lijst met wensen en locaties waar ze graag willen wonen.

Wanneer je die dan doorneemt en ze zien dat de keuze wellicht wat beperkt is maar je ook nog andere opties laat zien komen er alweer glimlachen op de gezichten. Dan begint de zoektocht en het uitzoeken van alle juridische en bouwtechnische zaken, wanneer je aankoopt. Vooral in deze tijd is het verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen zodat je een woning niet te duur aankoopt dan dat het feitelijk waard is. Ik sta er toch net iets meer vanaf dan een kopende partij en kan mijn emotie over een woning uitschakelen.

Een koper is toch geneigd om net iets verder te gaan dan dat eigenlijk de bedoeling was, en daar ben ik voor! Wanneer het dan toch tot een koop komt is dat het mooiste wat je hebt kunnen bewerkstelligen voor je klanten. Zoals ik net heb beschreven komt er best wel wat kijken bij verkoop/aankoop, verhuur/aanhuur van panden. Dit neem ik u graag uit handen en ik kom dan ook graag een keer bij u langs om uw wensen en mogelijkheden met u door te nemen. Neemt u contact met mij op, dan plannen we snel een vrijblijvend en persoonlijk gesprek in. Tot gauw!
Scheggetman Makelaardij
Hofcampweg 71-4,
2241 KE Wassenaar
www.scheggetmanmakelaardij.nl
info@scheggetmanmakelaardij.nl
070-2228506

Afbeelding
Afbeelding