Willeke Albert tijdens Samen Zijn22
Willeke Albert tijdens Samen Zijn22 Foto:

Eerste bijeenkomst Samen Zijn22 met optreden
Willeke Alberti was een groot succes

Wassenaar -  Woensdag 23 maart was het zover. De eerste bijeenkomst van Samen Zijn22, een nieuw initiatief van de Kracht van Wassenaar, werd druk bezocht. In een bomvolle kantine van Blauw-Zwart trad Willeke Alberti op en gaf daarmee de aftrap voor de maandelijkse bijeenkomsten van Samen Zijn22. Iedere tweede woensdag van de maand organiseert de Stille Kracht een vrije inloopmiddag voor mensen die zich soms alleen voelen en behoefte hebben aan laagdrempelig contact met anderen.

Willeke Alberti nam de eerste bijeenkomst voor haar rekening. Na ontvangst van de voorzitter van de Stille Kracht, André van Herk, en burgemeester Leendert de Lange, gaf Willeke acte de présence. De zaal deed enthousiast mee en het werd een warm, soms emotioneel optreden van een vakvrouw, die de zaal volledig voor zich in wist te nemen. Een mooiere eerste bijeenkomst had de Stille Kracht zich niet kunnen wensen.

Voortaan kunt u altijd op de tweede woensdag van de maand vanaf 13.30 uur terecht voor een mooie middag bij Blauw-Zwart. De middag bestaat uit twee delen, een informatief gedeelte en een tweede, recreatief gedeelte. De entree is gratis en er wordt gezorgd voor een drankje en een hapje. Via de berichtgeving in deze krant houden wij u op de hoogte van de inhoud van de volgende bijeenkomsten. Wees welkom, kom langs en neem iemand mee. Wij zien u graag!
De Stille Kracht: voor elkaar en met elkaar. Zie voor meer informatie op dekrachtvanwassenaar.nl
Bezoek de Kringloopwinkel, iedere woensdag geopend van 10.00 tot 15.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur.