Afbeelding
Foto:

Voorham Wonen zorgt voor een fijn ingericht huis

VOORHAM WONEN
Het leven is zoveel mooier in een fijn ingericht huis. Wil jij dit ook, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Voorham helpt je met een individueel designplan en originele oplossingen, want dat maakt dat jij je straks thuis voelt. De stijl die bij jou hoort ontdekken we samen, wij zorgen voor de rest.

WIJ GELOVEN DAT EEN GOED ONTWERP EEN VERHAAL VERTELT
Van een kleine aanpassing in een ruimte tot de inrichting van het hele huis, nieuwbouw of re-styling, Voorham is gespecialiseerd in het creëren van ruimtes die vorm en functie brengen in het alledaagse. Met passie realiseren we jouw wensen door middel van een advies of ontwerp dat bij jou en jouw levensstijl past. Kortom, je eigen persoonlijke Home Story gebaseerd op wie jij bent en wat jij belangrijk vindt.

LATEN WE JOUW DROOM REALISEREN
Elk project is uniek, hoe klein of groot dit ook is. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen jouw droom tot leven brengen. Ons unieke kennismakingsproces begint met de Home Made By_ Design Date®. Samen met onze designers Carla & Nicole bespreek jij je dromen, je wensen, je budget, je prioriteiten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarna kunnen we aan de slag om oplossingen te bedenken die voor jou werken en waarmee we een fijn en leefbaar thuis voor je kunnen maken. Hierbij nemen wij je al het werk uit handen nemen van ontwerp tot installatie.

Voorham Wonen, Johan de Wittstraat 88, 2242 LC, Wassenaar, 070-5113281

Afbeelding