Van 2 tot 96 jaar; de Kinderboerderij is er voor alle kinderen van nul tot honderd, óók om uw stem uit te brengen, tekst en foto: Florine Bouritius
Van 2 tot 96 jaar; de Kinderboerderij is er voor alle kinderen van nul tot honderd, óók om uw stem uit te brengen, tekst en foto: Florine Bouritius Foto:

“Kinderboerderij het leukste stembureau!”

Wassenaar - Na het succes van vorig jaar kozen opnieuw honderden Wassenaarders de Kinderboerderij, aan de Rodenburglaan 80, om hun stem uit te brengen. Vaak in gezelschap van hun kleintjes, die daarmee een eerste stap zetten op weg naar hun eigen stemrecht in de (nog verre) toekomst. Aansluitend bezochten velen de boerderijdieren, de kleinsten ratelden op hun looptractoren over het pad, natuurlijk ook op weg naar de speeltuin. Na afloop was het goed toeven op het terras, in een licht lentezonnetje en voorzien van een koffie met appeltaart, een broodje gezond of een ijsje. “Wij zochten het leukste stembureau van Wassenaar, daarom kozen wij voor de Kinderboerderij !”, zo klonk het.
De Kinderboerderij heet u graag welkom voor een volgend bezoek; wij zijn geopend op werkdagen van 9.30 tot 16.00 en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. De bollenpracht staat op uitkomen en de lammetjes zijn in aantocht, de lente kan beginnen op de Kinderboerderij!