Erik Los, foto: Martijn Vlasveld
Erik Los, foto: Martijn Vlasveld Foto:

Start Erik Los als nieuwe directeur Nutsschool

Maandag 7 maart stond bij de Nutsschool in het teken van de feestelijke verwelkoming van hun nieuwe directeur Erik Los (Foto: Martijn Vlasveld). De rode loper was uitgerold, het plein versierd en de leerlingen hadden spandoeken geschilderd om hun nieuwe directeur te verwelkomen.
Om zijn start te markeren had Erik alle ouders uitgenodigd voor een kop koffie op het schoolplein. Op deze manier konden zij kennismaken met hun nieuwe directeur en, na maanden van beperkingen, ook weer met elkaar bijpraten. Na de start van de schooldag maakte Erik zijn eerste ronde langs alle klassen van de Nutsschool om zichzelf ook aan de leerlingen voor te stellen.
Erik Los is een ervaren basisschool directeur met jarenlange ervaring in het primair onderwijs. Na een aantal jaar als leerkracht te hebben gewerkt in Den Haag is hij daarna in diverse (management) functies werkzaam geweest in het (speciaal) onderwijs. Erik over zijn start bij de Nutsschool: “Als directeur wil ik met het team de koers uitzetten en dagelijks betekenisvol onderwijs verzorgen. De Nutsschool is een kleinschalige school en heeft als visie dat ieder Nutskind terug kan kijken op een plezierige en leerzame schooltijd en geïnspireerd is om de wereld verder te ontdekken. Dat sluit goed aan bij mijn eigen streven: Geef het beste van jezelf, om bij de ander het beste tot ontwikkeling te brengen. Daar ga ik voor. Ik kijk er naar uit om niet alleen de kinderen, leerkrachten en ouders van de Nutsschool, maar ook mijn collega’s op de andere scholen en het overige netwerk in Wassenaar beter te leren kennen.”